AcasăCodul munciiPrecizări 2019 de la ITM - pentru angajatorii care nu au parole...

Precizări 2019 de la ITM – pentru angajatorii care nu au parole pentru accesarea on-line a Portalului Inspecției Muncii (REGES)

Transmiterea datelor din Revisal pe Portalului Inspecției Muncii (REGES) – se face pe baza cererii scrise, al cărui model se află pe contacafe.roCLICK AICI.

Cererea, completată și semnată de reprezentantul legal au unității, se depune în două exemplare, însoțită de copia certificatului fiscal al angajatorului și suportul electronic pe care a fost generat Revisal-ul. Un exemplar al cererii se restituie depunătorului cu numărul de înregistrare și codul de transmitere a Revisal-ului.

Informăm angajatorii că potrivit art.5 alin.1 din H.G.nr.905/2017, registrul electronic al salariaților se transmite on-line pe portalul Inspecției Muncii.

IMPORTANT – CLICK PE CLOPOȚELUL ROSU DIN COLTUL ECRANULUI (STÂNGA JOS), SAU TE ROG SA DAI ACCEPT IN FEREASTRA CE APARE LA INTRAREA PE SITE – SI ABONEAZĂ-TE LA NOTIFICĂRI. DE CÂTE ORI PUBLICAM CEVA, AJUNGE MAI REPEDE LA TINE DECÂT LA CEI CARE NU SUNT ABONAȚI. PENTRU ABONARE LA NEWSLETTER – CLICK AICI

Ca atare, invităm reprezentanții legali ai angajatorilor sau împuterniciții acestora, să se prezinte la sediul Inspectoratului Teritorial de Muncă Alba pentru eliberarea parolei pentru transmiterea on-line a Revisal-ului. Pentru eliberare sunt necesare următoarele documente:

– Cerere eliberare parolă,
– Copie după certificatul de înregistrare la Registrul comerțului sau dipă codul fiscal;
– Copie după actul de identitate a împuternicitului.

Precizăm că parola nu se poate elibera daca angajatorul nu a făcut nici o transmitere în baza de date a Revisal-ului. Prima transmitere a registrului trebuie să se facă la sediul inspectoratului, după care se poate elibera parola pentru transmiterea on-line.

ATENȚIE – probleme la încărcarea pe REGES (Revisal online) pentru angajatorii care trec de la SRL-D la SRL – click aici

Sursa (cu multumiri) – ITM Alba

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -
- Advertisement -
Transmiterea datelor din Revisal pe Portalului Inspecției Muncii (REGES) - se face pe baza cererii scrise, al cărui model se află pe contacafe.ro - CLICK AICI. Cererea, completată și semnată de reprezentantul legal au unității, se depune în două exemplare, însoțită de copia certificatului...Precizări 2019 de la ITM - pentru angajatorii care nu au parole pentru accesarea on-line a Portalului Inspecției Muncii (REGES)
error: Conținutul este protejat !!