Nivel amendă ce se aplică pentru nedepunerea Declarației 094 în termen – info 2019

0
984

Desi cu intarziere de 1 zi, va readucem aminte ca, „Declarația privind cifra de afaceri în cazul persoanelor impozabile pentru care perioada fiscală este trimestrul calendaristic și care nu au efectuat achiziții intracomunitare de bunuri în anul precedent”, Formularul 094 – trebuia depusa pana la data de 25.01.2019 la unitățile Ministerului Finanțelor Publice – la ghișeu, deoarece nu se poate depune și online.

Avand in vedere solicitările voastre din aceste zile, venim si cu clarificari cu privire la nivelul amenzilor in cazul nedepunerii (ca si anul trecut). Astfel, acestea pot atinge nivlul din tabelul de mai jos (model editabil 2019 pentru D 094 – la final articol).

IMPORTANT – CLICK PE CLOPOȚELUL ROSU DIN COLTUL ECRANULUI (STÂNGA JOS) – SI ABONEAZĂ-TE LA NOTIFICĂRI. DE CÂTE ORI PUBLICAM CEVA, AJUNGE MAI REPEDE LA TINE DECÂT LA CEI CARE NU SUNT ABONAȚI.

IMPORTANT – Declarația 094 – model valabil pentru anul 2019, editabil și gratuit (plus info termen limită depunere în 2019) – CLICK AICI

De reţinut! Dacă amenda este achitată în cel mult 48 de ore de la notificare, cuantumul se înjumătăţeste.

Sursa – cu multumiri – AJFP MAramures

Articolul precedentOPANAF 3201/2018 – regularizare creanțe la reconsiderarea tranzacțiilor (MOF 61/2019)
Articolul următorUnde verificam starea declarației depuse, cum procedam când nu primim recipisa, retransmitem sau nu dacă nu s-a descarcat recipisa de confirmare a depunerii (depunere declarații la ANAF în 2019)

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.