AcasăCodul munciiProgram calcul vechime în munca (calculator vechime) - fișier util având în...

Program calcul vechime în munca (calculator vechime) – fișier util având în vedere noile modificări

Multumita colegilor de pe grupul – Contabili pe Facebook (sursa fisierului) – va supunem atentiei un fisier de calcul (executabil) pentru calculul vechimii in munca, de la o perioada la alta, sau in functie de ore.

Consideram ca va este de folos, avand in vedere OUG-ul aprobat vineri – detalii aicipentru introducerea salariului minim diferențiat și pentru reducerea deficitului de forță de muncă.

Astfel, una dintre modificările aduse Codului Muncii vizează crearea cadrului legal pentru stabilirea salariului de bază minim brut pe țară garantat în plată prin raportare la criteriile referitoare la nivelul studiilor și al vechimii în muncă.

PENTRU A DESCARCA FISIERUL – CLICK AICI (DEZARHIVATI SI VETI GASI UN FISIER .EXE – NU VA SPERIATI, NU ESTE FISIER PERICULOS)

IMPORTANT – CLICK PE CLOPOȚELUL ROSU DIN COLTUL ECRANULUI (STÂNGA JOS) – SI ABONEAZĂ-TE LA NOTIFICĂRI. DE CÂTE ORI PUBLICAM CEVA, AJUNGE MAI REPEDE LA TINE DECÂT LA CEI CARE NU SUNT ABONAȚI.

„CabinetExpert.ro foloseste, dar va si recomanda cu incredere – cel mai bun program de facturare, gestiune si contabilitate primara – Smart Bill

GRUPUL CONTABILILOR PE FACEBOOK – CLICK AICI – PESTE 14.000 DE COLEGI TE ASTEAPTA CU RASPUNSURI LA INTREBARILE TALE. VINO ALATURI DE NOI!

5 COMENTARII

  1. Mar interesa va rog sa aflu vechimea mea de munca din 1975.nemaiavand cartea de munca.va multumesc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -
- Advertisement -
error: Conținutul este protejat !!