Legea 247/2018 – condiția angajării străinilor la salariul mediu brut pe economie a fost eliminata și înlocuită cu salariul minim pe economie

1
484

Va informam pe aceasta cale ca, in Monitorul Oficial nr. 941 din 07.11.2018, a fost publicata Legea nr. 247 din 05 Noiembrie 2018 (Emitent: Parlamentul României) pentru modificarea și completarea unor acte normative privind regimul străinilor în România.

Multumita prietenilor acestui site, va supunem atentiei textul integral al actului normativ. Speram sa va fie de folos.

PENTRU A DESCARCA LEGEA 247/2018 – CLICK AICI

IMPORTANT – potrivit colegilor de pe – Contabili pe Facebook – conditia angajarii strainilor la salariul mediu brut pe economie a fost eliminata si inlocuita cu salariul minim pe economie (potrivit modificarii art. 56 din OUG 194/2002.

IMPORTANT – CLICK PE CLOPOTELUL ROSU DIN COLTUL ECRANULUI (STANGA JOS) – SI ABONEAZA-TE LA NOTIFICARI. DE CATE ORI PUBLICAM CEVA, AJUNGE MAI REPEDE LA TINE DECAT LA CEI CARE NU SUNT ABONATI.

„CabinetExpert.ro foloseste, dar va si recomanda cu incredere – cel mai bun program de facturare, gestiune si contabilitate primara – Smart Bill

Articolul precedentOMFP 3456/2018 – modificare reglementări contabile. Info rapid modificări apărute (oficial)
Articolul următorDeclarația L 153 – raportare personal instituții publice (în ce perioada se transmite, particularități, resurse, etc.)

1 COMENTARIU

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.