Recomandare – dacă folosești Smart Bill (facturare și gestiune) – și trebuie sa schimbi casa de marcat

1
429

După cum știți deja, operatorii economici sunt obligați să se doteze cu aparate de marcat cu jurnal electronic, după cum urmează:

până la 1 septembrie 2018 în loc de 1 iunie 2018, în cazul contribuabililor mari sau mijlocii;
– iar în cazul contribuabililor mici până la 1 noiembrie 2018 în loc de 1 august 2018.

Termenele de 1 septembrie 2018 (trecut deja), respectiv 1 noiembrie 2018 sunt termene finale, iar procesul de implementare a aparatelor de marcat dotate cu jurnal electronic este în plină desfășurare.

În acest sens, recomandam contribuabililor mari sau mijlocii – care folosesc Smart Bill (facturare și gestiune) – finalizarea operațiunilor de avizare tehnică, fiscalizare, instalare și punere în exploatare a noilor aparate de marcat, prin alegerea:

– Casa de marcat GRATUITA împreuna cu Smart Bill POS
– Casa de marcat + Smart Bill POS + Contract service – ÎN RATE

Astfel, veți asigura integrarea ușoară a ceea ce folosiți pana acum, cu echipamentele pe care sunteți obligați prin legislație a le achiziționa. Pe lângă aceasta, beneficiați de o serie de funcții importante ale Smart Bill POS – interogare preț, modificare bon înainte de tipărire, opțiune CIF pe bon, rest client calculat automat, opțiune de pana la 15 bonuri deschise/în așteptare.

Sistemul permite și folosirea unui cititor de coduri de bare, pentru optimizarea vânzărilor, putând conecta oricâte stații dorești cu POS – la Smart Bill Gestiune.

Nu uita – alege recomandarea noastră, deoarece produsele sunt în stoc, putându-te alinia la timp la reglementările impuse din 01.11.2018. Alege deci – Smart Bill POS, Smart Bill Facturare, Smart Bill Gestiune.

IMPORTANT – CLICK PE CLOPOTELUL ROSU DIN COLTUL ECRANULUI (STANGA JOS) – SI ABONEAZA-TE LA NOTIFICARI. DE CATE ORI PUBLICAM CEVA, AJUNGE MAI REPEDE LA TINE DECAT LA CEI CARE NU SUNT ABONATI.

Articolul precedentCNAS – abrogarea art. 75 din Codul Fiscal nu poate duce la neplata concediilor medicale
Articolul următorRăspunsurile din sesiunea ANAF – „Case de marcat – facilități, obligații, termene” – din data de 03.10.2018

1 COMENTARIU

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.