IMPORTANT – precizări oficiale ITM privind suportul tehnic REGES/REVISAL

2
533

Pentru suport tehnic și sugestii referitoare la situațiile întâlnite în utilizarea aplicațiilor REGES/REVISAL se poate utiliza adresa de e-mail [email protected] sau apela ghidul interactiv la numărul de telefon 0318601901.

Precizarile au fost facute astazi pe pagina oficiala de Facebook a Inspectoratului Teritorial de Munca Caras-Severin (ITM CS).

IMPORTANT – CLICK PE CLOPOȚELUL ROSU DIN COLTUL ECRANULUI (STÂNGA JOS) – SI ABONEAZĂ-TE LA NOTIFICĂRI. DE CÂTE ORI PUBLICAM CEVA, AJUNGE MAI REPEDE LA TINE DECÂT LA CEI CARE NU SUNT ABONAȚI.

UPDATE – via ITM HarghitaInsistăm asupra faptului că toate solicitările transmise prin e-mail trebuie să fie formulate complet, cu subiect referitor la solicitare, mesajul trebuie să conțină descrierea problemei, identificarea situației în care apare (CUI, mesaj eroare, cod încărcare, tip raport etc.) și captura de ecran sau alte atașamente necesare în funcție de situație.

„CabinetExpert.ro foloseste, dar va si recomanda cu incredere – cel mai bun program de facturare, gestiune si contabilitate primara – Smart Bill

Articolul precedentATENȚIE – certificatele de atestare a vechimii în munca eliberate și de către Inspectoratul Teritorial de Muncă
Articolul următorANAF – numărul unic de identificare a caselor de marcat se obține online în cel mult trei minute

2 COMENTARII

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.