HG 714/2018 – valori noi pentru indemnizație de deplasare, indemnizație de detașare, alocație de cazare, etc.

1
1663

Va informam pe aceasta cale ca, in Monitorul Oficial nr. 797 din 18.09.2018, a fost publicata Hotărârea Guvernului României nr. 714 din 13 Septembrie 2018 – privind drepturile și obligațiile personalului autorităților și instituțiilor publice pe perioada delegării și detașării în altă localitate, precum și în cazul deplasării în interesul serviciului .

Principalele modificari – indemnizația de delegare, creste la 20 lei/zi, indiferent de funcția pe care o îndeplinește și de autoritatea sau instituția publică în care își desfășoară activitatea, iar alocația de cazare, creste la 230 lei/zi (în limita căreia trebuie să își acopere cheltuielile de cazare).

PENTRU A DESCARCA HG 714/2018 – CLICK AICI

IMPORTANT – CLICK PE CLOPOȚELUL ROSU DIN COLTUL ECRANULUI (STÂNGA JOS) – SI ABONEAZĂ-TE LA NOTIFICĂRI. DE CÂTE ORI PUBLICAM CEVA, AJUNGE MAI REPEDE LA TINE DECÂT LA CEI CARE NU SUNT ABONAȚI.

„CabinetExpert.ro foloseste, dar va si recomanda cu incredere – cel mai bun program de facturare, gestiune si contabilitate primara – Smart Bill

Articolul precedentMărfuri susceptibile de contrafacere, în valoare de aproximativ 208 000 euro, reținute de inspectorii vamali
Articolul următorFolosirea ștampilei (info 2018) – pe declarații, documente, contracte, etc. (în relația cu instituțiile sau autoritățile publice)

1 COMENTARIU

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.