Mărfuri susceptibile de contrafacere, în valoare de aproximativ 208 000 euro, reținute de inspectorii vamali

0
179

În data de 17 septembrie 2018 inspectorii vamali de la Biroul vamal de frontieră Constanţa Sud, urmare a controlului fizic efectuat asupra unui container sosit din China cu mărfuri pentru o societate comercială cu sediul în Bucureşti, au reţinut 1600 perechi ghete pentru bărbaţi, bunuri susceptibile a aduce atingere drepturilor de proprietate intelectuală pentru marca figurativă TIMBERLAND.

Valoarea totală a acestora, dacă ar fi fost comercializate la valoarea bunului original este de aproximativ 208 000 euro.

IMPORTANT – CLICK PE CLOPOȚELUL ROSU DIN COLTUL ECRANULUI (STÂNGA JOS) – SI ABONEAZĂ-TE LA NOTIFICĂRI. DE CÂTE ORI PUBLICAM CEVA, AJUNGE MAI REPEDE LA TINE DECÂT LA CEI CARE NU SUNT ABONAȚI.

Conform prevederilor Regulamentului (UE) nr. 608/2013 şi a Legii nr. 344/2005 privind unele măsuri pentru asigurarea respectării drepturilor de proprietate intelectuală în cadrul operaţiunilor de vămuire, autoritatea vamală a reţinut bunurile contrafăcute în vederea trimiterii spre expertizare, la finalizarea cazului urmând a fi dispuse măsurile legale ce se impun.

„CabinetExpert.ro foloseste, dar va si recomanda cu incredere – cel mai bun program de facturare, gestiune si contabilitate primara – Smart Bill

Sursa – customs.ro

Articolul precedentANAF a actualizat instrucțiunile pentru depunerea Declarației / Formularului A 4200
Articolul următorHG 714/2018 – valori noi pentru indemnizație de deplasare, indemnizație de detașare, alocație de cazare, etc.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.