Se datorează impozit pe venit pentru veniturile realizate de o persoană fizica proprietara de pădure din valorificarea masei lemnoase pe picior?

0
166

Potrivit Codului fiscal, sunt venituri neimpozabile, veniturile realizate de persoana fizica din valorificarea masei lemnoase în volum de maximum 20 mc/an din pădurea pe care o are in proprietate.

Prin urmare, pentru veniturile realizate de o persoană fizica proprietara de padure din valorificarea masei lemoase pe picior, în baza unui contract de vânzare -cumparare, se datorează impozit pe venit pentru veniturile obtinute din valorificarea masei lemnoase ce depaseste volumul de 20 mc/an.

NU UITATI SA DATI UN LIKE SI PAGINII NOASTRE DE FACEBOOKCLICK AICI – SAU SA VA ABONATI LA NEWSLETTER – VEZI PARTEA DREAPTA LA SECTIUNEA „Aboneaza-te la insemnari”. NOU – ACUM AVEM SI UN GRUP PE FACEBOOKCLICK AICI, DAR SI O PAGINA DE GOOGLE PLUSCLICK AICI.

Baza legala

Legea nr 227 / 2015 articolul art 105 alin. (1) lit.a)

Sursa – anaf.ro – Speta publicata la data 17.08.2017 (Acesta nu reprezinta un act administrativ fiscal in sensul art. 41 din Codul de Procedura Fiscala sau un act administrativ de autoritate in sensul art. 1 din legea 554/2004 a contenciosului administrativ si nu este opozabil tertilor)

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.