AcasăGeneralDecizie responsabil DPO - model nou, cu corecții importante față de cel...

Decizie responsabil DPO – model nou, cu corecții importante față de cel precedent (gratuit și editabil)

Mulțumită colegilor de pe grup, dar si comentariilor si sugestiilor ulterioare, va supunem atenției modelul actualizat de decizie pentru desemnarea “Data Protection Officer” – operatiune obligatorie, dupa cum puteti afla de aici. Speram sa va fie de folos.

Like si share.

PENTRU A DESCARCA MODELUL DE DECIZIE DPO – CLICK AICI

MOTIVELE ACTUALIZARII – Decizia Autorității Naționale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal (A.N.S.P.D.C.P.) cu nr. 99/2018 privind încetarea aplicabilității unor acte normative cu caracter administrativ emise în aplicarea Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, decizie publicată în Monitorul Oficial nr. 432 din data de 22 mai 2018, duce către abrogarea Legii nr. 677/2001, așa că modelul de decizie DPO nu este în totalitate legală, iar cu privire la legea care abrogă legea nr. 677/2011 este spre aprobare pe masa Parlamentului (http://sgg.gov.ro/new/wp-content/uploads/2018/03/LG-8.pdf).via.

AI NEVOIE DE DETALII SUPLIMENTARE PE SUBIECTUL – GDPR (info si aici)? ATUNCI TRIMITE UN MAIL LA – [email protected] – SAU POTI SUNA LA NUMARUL DE TELEFON – 0721 070 255 . AI DETALII SI AICI – https://www.facebook.com/dataprivacysolutions/ . ATENTIE – WWW.CABINETEXPERT.RO – SUSTINE ACEASTA INITIATIVA SI VA RECOMANDA CONTACTUL CU SPECIALISTII MENTIONATI (SUNTEM DIRECT IMPLICATI). NU DATI ATENTIE ALTOR ENTITATI CE ISI FAC RECLAMA SI VA CER BANI FARA A PRESTA NIMIC.

MULTUMIM pentru fisier si actualizariGABI JELER SI ECHIPA si Data Privacy Solutions SRL

IMPORTANT – CLICK PE CLOPOTELUL ROSU DIN COLTUL ECRANULUI (STANGA JOS) – SI ABONEAZA-TE LA NOTIFICARI. DE CATE ORI PUBLICAM CEVA, AJUNGE MAI REPEDE LA TINE DECAT LA CEI CARE NU SUNT ABONATI.

„CabinetExpert.ro foloseste, dar va si recomanda cu incredere – cel mai bun program de facturare, gestiune si contabilitate primara – Smart Bill

3 COMENTARII

  1. Buna dimineata, de aproape 2 saptamani nu mai pot descarca documente.Imi da ca mesaj “This file is dangerus, so Chrome has blocked it.” dar numai pe acest site.
    De pe altele pot descarca. Ma puteti ajuta? Multumesc anticipat!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -
- Advertisement -
error: Conținutul este protejat !!