AcasăNewsATENȚIE - Antifrauda ca verifica cu precădere contribuabilii care desfășoară activitate în...

ATENȚIE – Antifrauda ca verifica cu precădere contribuabilii care desfășoară activitate în domeniul alimentației publice

În cadrul acțiunilor de control desfășurate la nivel național pentru a crește gradul de fiscalizare a încasărilor prin intermediul caselor de marcat, luni, 16 aprilie, inspectorii Direcției Generale Antifraudă Fiscală din cadrul ANAF au verificat 372 de contribuabili care activează în domeniul alimentației publice.

Inspectorii antifraudă au constatat abateri pentru sancționarea cărora au dispus sancțiuni contravenționale în valoare totală de 1.223.157 de lei, astfel:

– 30 de avertismente și 326 de amenzi contravenționale, în valoare totală de 1.156.506 de lei;
– confiscarea de venituri nejustificate și bunuri, în valoare totală de 66.651 de lei.

IMPORTANT – CLICK PE CLOPOTELUL ROSU DIN COLTUL ECRANULUI (STANGA JOS) – SI ABONEAZA-TE LA NOTIFICARI. DE CATE ORI PUBLICAM CEVA, AJUNGE MAI REPEDE LA TINE DECAT LA CEI CARE NU SUNT ABONATI.

Acțiunea de verificare a contribuabililor care desfășoară activitate în domeniul alimentației publice, menită a stimula creșterea gradului de conformare fiscală a acestora, va continua în perioada următoare.

Misiunea principală a Direcției Generale Antifraudă Fiscală, asumată la înființare, este destructurarea lanțurilor tranzacționale organizate în scopul sustragerii de la îndeplinirea obligațiilor fiscale prin identificarea și instrumentarea, la nivelul structurilor specializate din cadrul DGAF, a unor fenomene de fraudã fiscală cu implicații fiscale negative semnificative asupra bugetului statului, precum și reducerea evaziunii fiscale în vederea atingerii obiectivului strategic de creștere a gradului de conformare voluntară la declarare și plată.

Sursa – DGAF

DETALII ULTIMELE CONTROALE ANAF SI ANTIFRAUDA – CLICK AICI

„CabinetExpert.ro foloseste, dar va si recomanda cu incredere – cel mai bun program de facturare, gestiune si contabilitate primara – Smart Bill

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -
- Advertisement -
error: Conținutul este protejat !!