Împuternicire pentru înregistrare la SPV (ANAF) – modele editabile și gratuite

7
2509

Multumita colegilor de pe – Contabili pe Facebook si Salarizare, Resurse Umane, Codul Muncii – va supunem atentiei 2 modele de imputerniciri, prin care o SC isi da acordul ca imputernicitul sa aiba acces la informatiile referitoare la istoricul actiunilor anterioare si curente din SPV ale societatii.

Speram sa va fie de folos. Precizam – imputernicirea nu trebuie autentificata la notar.

PENTRU A DESCARCA MODELE IMPUTERNICIRE – CLICK AICI

ATENTIE – fisierul nu contine virusi sau altceva, dar nici site-ul de unde descarcati (contacafe.ro). Ignorati mesajul si descarcati fara grija. Recomandam sa descarcati cu Mozilla. Avem niste „prieteni” care au bagat site-ul nostru in liste de site-uri cu probleme. Insa dupa cum stiti si voi, cei care ne vizitati de mult timp – NU ESTE CAZUL DE ASA CEVA.

IMPORTANT – CLICK PE CLOPOTELUL ROSU DIN COLTUL ECRANULUI (STANGA JOS) – SI ABONEAZA-TE LA NOTIFICARI. DE CATE ORI PUBLICAM CEVA, AJUNGE MAI REPEDE LA TINE DECAT LA CEI CARE NU SUNT ABONATI.

„CabinetExpert.ro foloseste, dar va si recomanda cu incredere – cel mai bun program de facturare, gestiune si contabilitate primara – Smart Bill

Anunțuri publicitare

7 COMENTARII

  1. Sa nu fie o problema de browser, incercati cu internet explorer. Cu Chrome detecteaza fisierul ca fiind periculos si il blocheaza.

  2. Nici eu nu pot sa descarc documentul. Va rugam frumos, daca puteti, sa postati inca o data in format PDF. Multumim pentru intelegere. O zi buna.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.