Ședință de lucru la DGAF (Antifraudă) – Teme: controale de amploare aflate în desfășurare, problemele cu care se confruntă inspectorii, etc.

0
174

Conducerea Direcției Generale Antifraudă Fiscală a organizat în data de 16 aprilie o ședință de lucru la care au participat ministrul Finanțelor Publice, domnul Eugen Orlando Teodorovici, secretarul general al ANAF, domnul Lilian Onescu, inspectorii generali adjuncți coordonatori ai Direcțiilor Regionale Antifraudă Fiscală și inspectorii șefi antifraudă ai direcțiilor de specialitate din cadrul structurii centrale.

Ședinta a fost prezidată de doamna Raluca Maria Țîncu, inspector general, care a prezentat rezultatele activității DGAF din luna martie și din trimestrul I 2018, comparativ cu perioadele similare ale anului trecut.

De asemenea, în cadrul întâlnirii au fost detaliate aspecte ale controalelor de amploare aflate în desfășurare la nivel național și au fost dezbătute și alte teme de interes, precum problemele cu care se confruntă inspectorii antifraudă.

IMPORTANT – CLICK PE CLOPOTELUL ROSU DIN COLTUL ECRANULUI (STANGA JOS) – SI ABONEAZA-TE LA NOTIFICARI. DE CATE ORI PUBLICAM CEVA, AJUNGE MAI REPEDE LA TINE DECAT LA CEI CARE NU SUNT ABONATI.

Direcţia generală antifraudă fiscală a fost înfiinţată prin Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 74/2013 privind unele măsuri pentru îmbunătăţirea şi reorganizarea activităţii Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative, aprobată prin Legea nr. 144/2014, ca structură fără personalitate juridică în cadrul A.N.A.F., cu atribuții de prevenire și combatere a faptelor de evaziune fiscală și fraudă fiscală și vamală.

Inspectorii antifraudă manifestă permanent o atitudine adecvată în raport cu operatorii economici, în timpul desfășurării controalelor specifice, și dispun măsurile care se impun în aplicarea legislației în vigoare, asigurând totodată misiunea preventivă și de responsabilizare a acestora privind conformarea la declarare și plată.

Sursa – DGAF

DETALII ULTIMELE CONTROALE ANAF SI ANTIFRAUDA – CLICK AICI

„CabinetExpert.ro foloseste, dar va si recomanda cu incredere – cel mai bun program de facturare, gestiune si contabilitate primara – Smart Bill

Anunțuri publicitare

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.