AcasăCodul munciiRăspuns ITM oficial (2018) - cu privire la modul de calcul al...

Răspuns ITM oficial (2018) – cu privire la modul de calcul al sporului de week-end

Multumita colegilor de pe grupul – Salarizare, Resurse Umane, Codul Muncii (unde puteti urmari si alte comentarii) – va spunem atentiei răspunsul ITM Constanta cu privire la modul de calcul al sporului de week-end .

Intrucat colegii de pe grup au avut discutii contradictorii cu cei din corpul de control al ITM – referitor la mod stabilire spor conform art. 137 din Codul Muncii, acestia au solicitat lamuriri oficiale.

IMPORTANT – CLICK PE CLOPOTELUL ROSU DIN COLTUL ECRANULUI (STANGA JOS) – SI ABONEAZA-TE LA NOTIFICARI. DE CATE ORI PUBLICAM CEVA, AJUNGE MAI REPEDE LA TINE DECAT LA CEI CARE NU SUNT ABONATI.

Prin amabilitatea lor, va supunem atentiei raspunsul primit – in ideea ca poate mai este cineva interesat. Colegii mentioneaza ca au specificat in CIM si RI faptul ca acorda spor de 1 % aferent orelor lucrate – 4ore*1% (un inspector a vrut sa dea amenda ca nu ar exista spor de 1% din brut 19 lei).

„CabinetExpert.ro foloseste, dar va si recomanda cu incredere – cel mai bun program de facturare, gestiune si contabilitate primara – Smart Bill

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -
- Advertisement -
error: Conținutul este protejat !!