AcasăNewsArticole vestimentare de peste 2,9 milioane de lei confiscate de inspectorii Antifraudă...

Articole vestimentare de peste 2,9 milioane de lei confiscate de inspectorii Antifraudă dintr-un singur transport, în Vama Nădlac 2 – Autostradă

Joi, 12.04.2018, inspectorii antifraudă din cadrul Direcției Regionale Antifraudă 5 Deva au confiscat articole vestimentare de peste 2,9 milioane de lei dintr-un transport rutier de marfuri, în punctul de trecere a frontierei Nãdlac 2 – Autostradã.

În urma verificãrilor efectuate s-a constatat că beneficiarul mărfurilor era o societate cu comportament fiscal neadecvat, care era utilizatã pentru a crea o aparență de legalitate a achizițiilor intracomunitare de mărfuri. În realitate, mărfurile urmau să fie comercializate în mod ilicit pe teritoriul României, cu scopul sustragerii de la plata taxelor și impozitelor.

IMPORTANT – CLICK PE CLOPOTELUL ROSU DIN COLTUL ECRANULUI (STANGA JOS) – SI ABONEAZA-TE LA NOTIFICARI. DE CATE ORI PUBLICAM CEVA, AJUNGE MAI REPEDE LA TINE DECAT LA CEI CARE NU SUNT ABONATI.

Inspectorii antifraudă au dispus măsurile legale, astfel că mărfurile, articole vestimentare în valoare de 2,9 milioane de lei, au fost confiscate. De asemenea, a fost aplicată o amendă în valoare de 20.000 de lei.

Sursa – DGAF

DETALII ULTIMELE CONTROALE ANAF SI ANTIFRAUDA – CLICK AICI

„CabinetExpert.ro foloseste, dar va si recomanda cu incredere – cel mai bun program de facturare, gestiune si contabilitate primara – Smart Bill


Descoperă mai multe la CabinetExpert.ro - blog contabilitate

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -
- Advertisement -
error: Conținutul este protejat !!

Descoperă mai multe la CabinetExpert.ro - blog contabilitate

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura