AcasăGeneralATENȚIE - noua opțiune pentru notificări în browser, pentru a sta în...

ATENȚIE – noua opțiune pentru notificări în browser, pentru a sta în legătură “directa” cu site-ul nostru

Incepand de anul acesta, implementam o noua optiune in site-ul nostru, adica notificari in browser pe alt sistem, tocmai in ideea de a nu pierde (voi) lucrurile importante ce apar aici.

De azi, veti observa ca, la momentul accesarii site-ului, din Mozilla, Chrome sau alte browsere (de PC sau de mobil), va aparea in coltul din stanga jos un buton – pentru a va invita sa bifati optiunea de notificari in browser. Dati click pe el, dupa care se va deschide o noptiune (in functie de browser), iar in fereastra (mica) deschisa trebuie sa dati click pe butonul „Aboneaza-te” – urmand ca astfel totul sa fie in regula. AVETI DETALII SI IN IMAGINEA DE MAI JOS.

Cei care intra pentru prima oara pe site – vor vedea o fereastra, care o sa ii invite sa se aboneze la notificari. Dati click pe accept si se vor primi astfel notificarile. IMPORTANT – vechiul sitem, pe finebird nu va mai functiona. Abonati-va la noul sitem, deoarece pe vechiul nu se mai prinesc notificari.

Speram ca astfel nu veti rata deloc posturile blogului. 🙂 Asteptam de la voi si impresii – la sectiunea comentarii. Multumim. Mentionam ca, sunt deja multi abonati la noul sistem de notificare. Si nu avem de ce sa mintim 🙂

20 COMENTARII

  1. Ma bucur din suflet ca existati.Va doresc multa sanatate si putere sa ne tineti la curent cu toate modificarile care intervin, in ritm galopant.

  2. Buna seara,intru pe site-ul d-voastra si nu imi apare nici un clopotel rosu pt a putea primi in continuare notificari pe e-mail, ce trebuie sa fac?Va multumesc.

  3. Nici eu nu vad nici un clopotel! Ce trebuie sa fac ca sa nu va pierd?
    Mentionez ca va urmaresc de pe mobil!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -
- Advertisement -
error: Conținutul este protejat !!