ITM către Primării – lista persoanelor apte de muncă din familiile beneficiare de ajutor social nu se mai transmite Inspectoratului Teritorial de Muncă

0
188

ITM doreste să reaminteasca primăriilor din raza teritoriala a fiecarui județ, faptul că lista persoanelor apte de muncă din familiile beneficiare de ajutor social nu se mai transmite inspectoratului teritorial de muncă, această obligație fiind abrogată odată cu modificările aduse art. 15 din Legea nr. 416/2001 privind venitul minim garantat prin articolul I din OUG 93/2016.

Situația se transmite, în conformitate cu prevederile art. 13 ^1 alin 3 din Legea nr. 416/2001 privind venitul minim garantat actualizată, agenţiilor pentru prestaţii sociale judeţene până la data de 5 a fiecărei luni, pentru luna anterioară.

În acest context, ITM adreseaza tuturor primarilor rugămintea de a proceda conform prevederilor menționate anterior.

NU UITATI SA DATI UN LIKE SI PAGINII NOASTRE DE FACEBOOKCLICK AICI – SAU SA VA ABONATI LA NEWSLETTER – VEZI PARTEA DREAPTA LA SECTIUNEA „Aboneaza-te la insemnari”. NOU – ACUM AVEM SI UN GRUP PE FACEBOOKCLICK AICI, DAR SI O PAGINA DE GOOGLE PLUSCLICK AICI.

Sursa (cu multumiri pentru posibilitatea preluarii) – Biroul de presă al ITM Arad

Anunțuri publicitare

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.