AcasăNewsVectorul fiscal este deja actualizat de ANAF - cu data de 02.01.2018...

Vectorul fiscal este deja actualizat de ANAF – cu data de 02.01.2018 (pentru noile contribuții)

NEWS – vectorul fiscal a fost deja actualizat de ANAF – la verificarea unei companii, apare ca ultima modificare la vector, data de 02.02.2018.

Ceea ce este ciudat, este ca modificarea apare numai in dreptul – Impozit pe veniturile din salarii si asimilate salariilor (data luarii in evidenta)… Probabil trebuie sa actualizeze si site-ul mfinante.ro – in conformitate cu noile pozitii din vectorul fiscal, aduse de OPANAF 3725/2017.

PENTRU VERIFICARI, FOLOSITI LINK-UL – http://www.mfinante.gov.ro/pjuridice.html – IAR LA „Selecţie după cod unic de identificare, nume şi judeţ” – PUTETI CAUTA DUPA CUM DORITI.

UPDATE – În cadrul Spațiului Privat Virtual informațiile sunt corecte, actualizate conform noilor contribuții și codurilor alocate acestora – sursa (colegi, comentarii – pagina de FB a blogului)

NU UITATI SA DATI UN LIKE SI PAGINII NOASTRE DE FACEBOOKCLICK AICI – SAU SA VA ABONATI LA NEWSLETTER – VEZI PARTEA DREAPTA LA SECTIUNEA „Aboneaza-te la insemnari”. NOU – ACUM AVEM SI UN GRUP PE FACEBOOKCLICK AICI, DAR SI O PAGINA DE GOOGLE PLUSCLICK AICI.

Multumim colegilor de pe Contabili pe Facebook – pentru semnalizare. Dupa cum stiti, din articolele de la finalul lunii decembrie 2017 – ANAF a precizat clar ca va modifica, din oficiu, vectorul fiscal al angajatorilor (cei care au salariați nu mai depun D 010 sau D 700) – detalii aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -
- Advertisement -
error: Conținutul este protejat !!