Tabel comparativ pentru Titlul V „Contribuții Sociale Obligatorii” din Codul fiscal – 2017 vs. 2018

1
397

Va supunem atentiei un material oficial, de 36 pagini, elaborat de – DGRFP Brasov – ce prezinta un tabel comparativ pentru TITLUL V – CONTRIBUŢII SOCIALE OBLIGATORII, urmare a modificărilor aduse de Ordonanţa de Urgenţă a Guvernului 79/2017 pentru modificarea şi completarea Legii nr. 227/2015 privind Codul fiscal – în vigoare cu 1 ianuarie 2018 .

Speram sa va fie de folos si multumiri institutiei pentru posibilitatea preluarii. UTIL – Contribuții angajat și angajator 2018 – cotele de contribuții salariale (taxe) aplicabile în următorul an (util) click aici.

NU UITATI SA DATI UN LIKE SI PAGINII NOASTRE DE FACEBOOKCLICK AICI – SAU SA VA ABONATI LA NEWSLETTER – VEZI PARTEA DREAPTA LA SECTIUNEA „Aboneaza-te la insemnari”. NOU – ACUM AVEM SI UN GRUP PE FACEBOOKCLICK AICI, DAR SI O PAGINA DE GOOGLE PLUSCLICK AICI.

PENTRU A DESCARCA TABELUL COMPARATIV – CLICK AICI

Articolul precedentPersoane fizice autorizate, profesii liberale și drepturi de autor – începând cu 01.01.2018 (impozite și contribuții, obligații declarative și termene, stabilire și plata)
Articolul următorVectorul fiscal este deja actualizat de ANAF – cu data de 02.01.2018 (pentru noile contribuții)

1 COMENTARIU

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.