AcasăTVA - modificari si noutatiOPANAF 3300/2017 - modificare procedură reînregistrare TVA (precizări oficiale și text)

OPANAF 3300/2017 – modificare procedură reînregistrare TVA (precizări oficiale și text)

Va informam pe aceasta cale ca, in Monitorul Oficial nr. 938 din 28 noiembrie 2017, a fost publicat Ordinul preşedintelui ANAF nr. 3300 din 16 noiembrie 2017 privind modificarea şi completarea Ordinului preşedintelui Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală nr. 2.011/2016link – pentru aprobarea Procedurii de înregistrare, la cerere, în scopuri de taxă pe valoarea adăugată, potrivit prevederilor art. 316 alin. (12) din Legea nr. 227/2015 privind Codul fiscal, precum şi pentru aprobarea modelului şi conţinutului unor formulare.

Precizări suplimentare (via AJFP Dambovita – institutie careia ii multumim pentru posibilitatea preluarii):

– Prin ordin a fost modificată procedura de reînregistrare în scopuri de TVA urmare anulării din oficiu de către ANAF, pentru a se pune de acord cu ultimele modificări ale Codului fiscal.

– Au fost modificate şi următoarele formulare:

a) Referat privind soluţionarea cererii de înregistrare în scopuri de taxă pe valoare adăugată depuse în temeiul art. 316 alin. (12) din Codul fiscal
b) Formular 099 – Cerere de înregistrare în scopuri de TVA, potrivit art. 316 alin. (12) din Codul fiscal
c) Decizie privind respingerea Cererii de înregistrare în scopuri de taxă pe valoarea adăugată, potrivit prevederilor art. 316 alin. (12) din Codul fiscal.

NU UITATI SA DATI UN LIKE SI PAGINII NOASTRE DE FACEBOOKCLICK AICI – SAU SA VA ABONATI LA NEWSLETTER – VEZI PARTEA DREAPTA LA SECTIUNEA “Aboneaza-te la insemnari”. NOU – ACUM AVEM SI UN GRUP PE FACEBOOKCLICK AICI, DAR SI O PAGINA DE GOOGLE PLUSCLICK AICI.

PENTRU A DESCARCA OPANAF 3300/2017 – CLICK AICI

„CabinetExpert.ro foloseste, dar va si recomanda cu incredere – cel mai bun program de facturare, gestiune si contabilitate primara – Smart Bill

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -
- Advertisement -
error: Conținutul este protejat !!