AcasăGeneralAi un magazin online, ai clienti care au un magazin online -...

Ai un magazin online, ai clienti care au un magazin online – alege/recomanda cea mai buna soluție de gestiune și facturare

Am incercat si noi, cu mult timp in urma, operarea unui magazin online, desigur, cu resursele pe care le-am avut la acel moment – adica un prieten ne-a instalat soft-ul pentru magazinul online si ne-a setat site-ul coresunzator petru motoarele de cautare si comparatoarele de preturi, un altul ne-a ajutat la design, un altul ne-a ajutat la gasirea furnizorilor pentru ce urma sa punem pe site.

Magazinul online de atunci nu mai functioneaza, insa o mare problema, cu care ne-am confruntat atunci, era partea de gestiune si facturare . Nu ne descurcam deloc cu soft-ul din spatele magazinului pe partea de gestiune, iar cand era vorba de facturi, trebuia sa le emitem dintr-un model in excel. Practic, trebuiau consultate 2 surse pentru a afla stocul si situatia livrarilor.

Noi nu mai avem de gand sa gestionam un magazin online, sau cine stie 🙂 … , insa pentru cei care au deja unul si nu sunt in ordine pe partea de gestiune si facturare la acesta, dar si pentru cei care vor sa deschida un magazin online nou – le recomandam cea mai buna soluție de gestiune și facturare de pe piata, adica Smart Bill , singura solutie din Romania ce ofera GRATUIT :

RUGAMINTE – daca sunteti contabili si aveti clienti cu magazine online recomandati-le acest articol, in asa fel incat contabilii sa nu ramana imuni

– extensia dedicata ce automatizeaza procesul de facturare pentru magazin pe platforma Magento;
– integrare full in Prestashop – ca sa ai toate functionalitatile din solutia de facturare si gestiune;
– plugin pentru Woo Commerce – de unde ai acces la toate functionalitatile din Smart Bill;
– extensia pentru OpenCart – ce conecteaza gestiunea si facturarea la magazinul tau online;
– si mai mult decat toate prin API se poate integra cu orice platforma;

ATENTIE – in curand vor fi incluse si alte platforme.

Repetam din nou! Nu este de gluma cu gestiunea si facturarea. Trebuie sa le ai bine puse la punct, in orice moment, deoarece te poti trezi cu un control si tu nu cunosti ce ai in stoc ???

Un alt avantaj al Smart Bill este ca poti vizualiza totul online, deci nu trebuie sa fii prezent la birou. Ei au facut pentru clienti, aplicatie atat pentru Android, cat si pentru iOS.

Ce sa mai spunem, noi recomandam Smart Bill , recomandare ce vine de la niste contabili, deci de la oameni care cam stiu cu ce se “mănâncă” gestiunea si facturarea. Deci, alegeti cu grija!

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -
- Advertisement -
error: Conținutul este protejat !!