Ce documente se întocmesc pentru vânzarea uleiurilor uzate, în vederea procesării ?

0
167

Vânzarea de catre un operator economic autorizat sa colecteze reziduuri de produse energetice de tipul uleiurilor uzate, în vederea procesării, poate avea loc numai pe bază de factură sau aviz de însoţire, vizate atât de reprezentantul autorităţii vamale teritoriale în a cărei rază de competenţă îşi desfăşoară activitatea de colectare operatorul economic autorizat pentru colectare,

cât şi de reprezentantul autorităţii vamale teritoriale în a cărei rază de competenţă îşi desfăşoară activitatea antrepozitul fiscal de producţie.

NU UITATI SA DATI UN LIKE SI PAGINII NOASTRE DE FACEBOOKCLICK AICI – SAU SA VA ABONATI LA NEWSLETTER – VEZI PARTEA DREAPTA LA SECTIUNEA „Aboneaza-te la insemnari”. NOU – ACUM AVEM SI UN GRUP PE FACEBOOKCLICK AICI, DAR SI O PAGINA DE GOOGLE PLUSCLICK AICI.

Baza legala

Legea nr 227 / 2015 articolul 435 al. 8
Hotararea guvernului nr 1 / 2016 articolul 161 al. 4 si 5

Sursa – anaf.ro – Speta publicata la data 10.06.2016 (Acesta nu reprezinta un act administrativ fiscal in sensul art. 41 din Codul de Procedura Fiscala sau un act administrativ de autoritate in sensul art. 1 din legea 554/2004 a contenciosului administrativ si nu este opozabil tertilor)

Articolul precedentCum se calculează termenul de comunicare a unui act administrativ fiscal prin publicitate de către organul fiscal central?
Articolul următorProiect nou de HG privind modificarea și completarea Registrului General de Evidență a Salariaților – obligație eliberare adeverința la încetare CIM, schimbare aplicație informatică existentă, aplicare obligatorie la instituții și autorități publice

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.