AcasăCodul munciiRezolvare EROARE la update REVISAL NOU 6.0.4 - la Suspendări (oficial ITM)

Rezolvare EROARE la update REVISAL NOU 6.0.4 – la Suspendări (oficial ITM)

Atenție! – Începând cu data de 16 aprilie 2016, pentru depunerea registrului ce conține salariați sau contracte ce se află într-una din situaţiile de mai jos, este necesară instalarea versiunii 6.0.4 a aplicației Revisal sau actualizarea aplicației proprii de gestiune a salariaților conform specificaţiilor tehnice revizuite la data 15.03.2016:

1. Salariaţi cu cetățenia într-una din țările Croația, Elveția, Islanda, Lichtenstein sau Norvegia;

UPDATE 04.05.2016 – ATENȚIE – Inspecția Muncii a publicat o versiune nouă a aplicației Revisal (vers. 6.0.5) – CLICK AICI

UPDATE – 22.04.2016 – Rezolvare erori update REVISAL nou 6.0.4 – lămuriri oficiale (2) – CLICK AICI

2. Contracte de muncă aflate în starea „Suspendat” pentru unul dintre temeiurile eliminate din nomenclatorul privind temeiurile legale de suspendare: „concediu pentru îngrijirea copilului bolnav în vârstă de până la 7 ani sau, în cazul copilului cu handicap, pentru afecţiuni intercurente, până la împlinirea vârstei de 18 ani” (Art51-Alin1-LiteraB) sau „pe durata detaşării” (Art52-Alin1-LiteraD)

ATENTIE – Versiunea noua a aplicației REVISAL – începând cu 16.04.2016 (link descărcare/download vers. 6.0.4 și ghid) – CLICK AICI

Până la conformarea integrală cu specificaţiile tehnice revizuite la data 15.03.2016, angajatorii care utilizează aplicaţii proprii de gestiune a salariaților şi care, în registrul pe care îl generează, au înregistrate situaţii de tipul celor de mai sus, vor opera, în versiunea actuală a soluţiei proprii, următoarele modificări:

1. Actualizarea nomenclatorului privind naţionalităţile, conform anexei nr. 2 din specificaţiile tehnice aferente versiunii 6.0.4 a aplicaţiei Revisal, prin asocierea, pentru ţările menţionate la punctul (1), a cetăţeniei UESEE în loc de Alta;
2. Anularea suspendărilor pentru temeiurile specificate la punctul (2), astfel încât, contractele afectate să revină la starea anterioară suspendării – activ sau detaşat, după caz.

NU UITATI SA DATI UN LIKE SI PAGINII NOASTRE DE FACEBOOKCLICK AICI – SAU SA VA ABONATI LA NEWSLETTER – VEZI PARTEA DREAPTA LA SECTIUNEA “Aboneaza-te la insemnari”. NOU – ACUM AVEM SI UN GRUP PE FACEBOOKCLICK AICI, DAR SI O PAGINA DE GOOGLE PLUSCLICK AICI.

Pentru suport tehnic şi sugestii referitoare la registrul în format electronic, Inspecţia Muncii vă pune la dispoziţie adresa de e-mail: [email protected]

Sursa – ITM HArghita

1 COMENTARIU

  1. Am un salariat care are CIM suspendat in baza art. 51 alin. 1 lit. b, am intrat in Instrumente, anulare suspendare temei legal si imi apare activ, iar cand incerc sa dau generare registru imi afiseaza urmatorul mesaj:”Exportul nu poate fi realizat – exista contracte cu suspendari active cu temeiul art. 51 alin. 1 lit. b.” Ce fac in aceste conditii? De ieri tot incerc sa transmit Revisal-ul si nu reusesc. Am apucat si am inregistrat si doua contracte noi. Ma puteti ajuta cu un sfat? Multumesc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -
- Advertisement -
error: Conținutul este protejat !!