AcasăGeneralLegea nr. 15/2016 (prevenirea și combaterea efectelor consumului produselor din tutun) -...

Legea nr. 15/2016 (prevenirea și combaterea efectelor consumului produselor din tutun) – atenție persoane juridice

Probabil cunoasteti faptul ca, în Monitorul Oficial, Partea I nr. 72 din 01 februarie 2016, a fost publicata Legea nr. 15/29.01.2016 privind modificarea şi completarea Legii nr. 349/2002 pentru prevenirea şi combaterea efectelor consumului produselor din tutun.

In prevederile acesteia se stipuleaza clar, la punctul 13, noile modificari la art. 10 – cu incidenta asupra persoanelor juridice:

b) nerespectarea de către persoanele juridice a prevederilor art. 3 alin. (1), (11), (5), (52), (6), (61), (71) şi ale art. 4 alin. (2) se sancţionează cu amendă contravenţională de 5.000 lei la prima abatere, cu amendă contravenţională de 10.000 lei şi cu sancţiunea complementară de suspendare a activităţii până la remedierea situaţiei care a dus la suspendarea activităţii la a doua abatere; săvârşirea unei noi contravenţii la această lege se sancţionează cu amendă contravenţională de 15.000 lei şi cu sancţiunea complementară de închidere a unităţii.

NU UITATI SA DATI UN LIKE SI PAGINII NOASTRE DE FACEBOOKCLICK AICI – SAU SA VA ABONATI LA NEWSLETTER – VEZI PARTEA DREAPTA LA SECTIUNEA „Aboneaza-te la insemnari”. NOU – ACUM AVEM SI UN GRUP PE FACEBOOKCLICK AICI, DAR SI O PAGINA DE GOOGLE PLUSCLICK AICI.

Art. 3. prevede urmatoarele – (1) Se interzice fumatul în toate spaţiile publice închise, spaţiile închise de la locul de muncă, mijloacele de transport în comun, locurile de joacă pentru copii. De la prezentele prevederi fac excepţie celulele pentru deţinuţi din penitenciarele de maximă siguranţă.

CONCLUZIE – afisati anunt cu fumatul interzis si mare atentie la controalele ce vor fii efectuate de catre Politia Comunitara din fiecare localitate – dupa 45 de zile de la publicarea Legii nr. 15/29.01.2016.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -
- Advertisement -
error: Conținutul este protejat !!