Contributii sociale obligatorii 2014 – material informativ oficial (ANAF)

0
151

Pe site-ul oficial al DGFP Galati a fost publicat un ghid (24 de pagini – prezentat si de noi in cele ce urmeaza) ce cuprinde o succintă prezentare a prevederilor Capitolului II – Contributii sociale obligatorii privind persoanele care realizează venituri impozabile din:

– activităti independente,
– activităti agricole,
– silvicultură,
– piscicultură,
– din asocieri fără personalitate juridică,
– din cedarea folosintei bunurilor
,

din cadrul Titlului IX^2—”Contributii sociale obligatorii” al Codului fiscal, asa cum este modificat de Ordonanta de urgentă a Guvernului nr. 88/2013, privind adoptarea unor măsuri fiscal-bugetare pentru îndeplinirea unor angajamente convenite cu organismele internationale, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative, publicată în Monitorul Oficial nr.593 din 20 septembrie 2013, si cum va fi aplicat începând cu data de 01 ianuarie 2014.

NU UITATI SA DATI UN LIKE SI PAGINII NOASTRE DE CLICK AICI – SAU SA VA ABONATI LA NEWSLETTER – VEZI PARTEA DREAPTA LA SECTIUNEA „Aboneaza-te la insemnari”.

Iata si ghid-ul:

Articolul precedentPropuneri de întrebări privind testul organizat în vederea înscrierii în GEJ (decembrie 2013) – oficiale
Articolul următorOMFP 1891/2013 – modificare norme privind procedura de acordare a certificatului de amânare de la plata în vamă a TVA

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.