AcasăCECCARPropuneri de întrebări privind testul organizat în vederea înscrierii în GEJ (decembrie...

Propuneri de întrebări privind testul organizat în vederea înscrierii în GEJ (decembrie 2013) – oficiale

Dupa cum stiti, in conformitate cu Normele 1044/2010 privind îmbunătăţirea activităţii de expertiză contabilă judiciară, “Expertizele contabile judiciare sunt efectuate de experţii contabili, membri ai Corpului, înscrişi în GEJ” .

Înscrierea în GEJ se poate solicita de către membrii activi ai Corpului, experţi contabili, care au viza la zi, în urma susţinerii şi promovării unui test de verificare a cunoştiintelor -îndeplinind cumulativ condiţiile prevăzute de art. 2 din Normele mai sus amintite.

In acest sens, pentru examenul din decembrie 2013, pe site-ul oficial al CECCAR Bihor au fost postate cele 100 întrebări, în conformitate cu tematica privind activitatea de expertiză contabilă judiciară, din care vor fi extrase câte 50 întrebări pentru fiecare din cele 10 variante de test , intrebari pe care le puteti descarca de pe link-ul de mai jos (noi multumind CECCAR BH. pentru posibilitatea preluarii fisierului).

PENTRU A DESCARCA SET-UL DE 100 INTREBARI (TEST GEJ 2013) – CLICK AICI

2 COMENTARII

  1. […] Înscrierea în GEJ se poate solicita de către membrii activi ai Corpului, experţi contabili, care au viza la zi, în urma susţinerii şi promovării unui test de verificare a cunoştiintelor – îndeplinind cumulativ condiţiile prevăzute de art. 2 din Normele mai sus amintite. UPDATE – Propuneri de întrebări privind testul organizat în vederea înscrierii în GEJ (decembrie 2013) – oficiale – CLICK AICI […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -
- Advertisement -
error: Conținutul este protejat !!