Cu ocazia zilei de 8 Martie 2013 – cele mai bune ganduri de la noi

1
255

Cu ocazia Zilei Internaţionale a Femeii, adica 8 Martie 2013, va dorim tuturor doamnelor, domnisoarelor si in special mamelor – un sincer „La Multi Ani!”. Va dorim ca si anul trecut – tot binele din lume, iar toate dorintele sa vi se implineasca.

Distractie placuta la petreceri 🙂 si multa sanatate

Articolul precedentDeclaratia 101 se depune, iar Declaratia 100 nu se depune pentru luna ianuarie 2013 (fata de regula generala)
Articolul următorAtasare documente solicitate conform OMFP 40/2013 – la PDF-ul cu care generam bilantul la 31.12.2012 (info)

1 COMENTARIU

  1. Simt ca imi sunt adresate si mie aceste ganduri frumoase si va multumesc, adaugand urarea de a va avea mereu alaturi cu ganduri bune, cu bucurii si cu sentimentul datoriei implinite.

    Am poposit aici dupa ce, pe un alt site, cineva spunea ca abunda internetul de texte frumoase despre femeie si… nimic despre barbati.

    Asa cum am scris si acolo,

    Dumnezeu Însusi a ales sa se intrupeze in barbat dupa ce, la inceputuri, crease barbatul ca punct zero al omenirii. Imparatia Cerurilor va veni prin Iisus, barbatul inaltat, Care sade de-a dreapta Tatalui. Sfanta Scriptura este in intregimea ei povestea omului inceput printr-un barbat si chemat sa devina Fiu al Sau in Imparatia Iubirii. Ce poate fi mai mult si mai frumos decat aceasta?

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.