AcasăSituatii financiare anualeAtasare documente solicitate conform OMFP 40/2013 - la PDF-ul cu care generam...

Atasare documente solicitate conform OMFP 40/2013 – la PDF-ul cu care generam bilantul la 31.12.2012 (info)

Pornind de la articolul publicat la inceputul lunii februarie pe subiectul ca pentru bilantul la 31.12.2012 vom scana toate documentele continute in dosarul de bilantdetalii articol – venim azi cu o serie de precizari cu privire la cum se ataseaza documentele la PDF-ul oficial (furnizat de ANAF) pentru generarea bilantului la 31.12.2012.

Astfel, dupa intocmirea documentelor solicitate din punct de vedere legal pentru dosarul de bilant, respectiv:

UPDATE 2014 – TOTUL PENTRU BILANTUL LA 31.12.2013 – MODELE, ARTICOLE, RESURSE – CLICK AICI

– note explicative la situatiile financiare anuale;
– situatia modificãrilor capitalului propriu si situatia fluxurilor de numerar, dupã caz;
– raportul administratorilor;
– raportul de audit sau raportul comisiei de cenzori, dupã caz;
– propunerea de distribuire a profitului sau de acoperire a pierderii contabile;
– declaratia scrisã a persoanelor prevãzute la art. 10 alin. (1) din legea contabilitãtii, prin care îsi asumã rãspunderea pentru întocmirea situatiilor financiare anuale)

NU UITATI SA DATI UN LIKE SI PAGINII NOASTRE DE CLICK AICI – SAU SA VA ABONATI LA NEWSLETTER – VEZI PARTEA DREAPTA LA SECTIUNEA “Aboneaza-te la insemnari”.

mergeti si scanati-le alb-negru, lizibil, si cu o rezolutie care sa permita încadrarea în limita a 10 MB a fisierului PDF la care este atasat fisierul zip. Recomandam sa denumiti fisierul ce contine scanarile ca “Anexe Bilant 31.12.2012”

Dupa ce le-ati scanat, faceti o arhiva .zip, adica dati click dreapta pe fisierul scanat si alegeti “Add to Anexe Bilant 31.12.2012.zip”. Daca ati facut asa, atunci va aparea langa fisierul ce contine scanarile un fisier “Anexe Bilant 31.12.2012.zip”.

PENTRU DOCUMENTELE NECESARE DOSARULUI (MODEL ADRESE, DECLARATII, RAPOARTE, NOTE EXPLICATIVE) – ACCESATI SECTIUNEA DEDICATA BILANTULUI ANUAL LA 31.12.2012 – CLICK AICI

Deschideti apoi PDF-ul (aplicatia ANAF) in care ati compeltat datele necesare pentru bilantul la 31.12.2012, iar daca stiti sigur ca ati terminat cu introducerea datelor, pe ambele coloane, mergeti in prima pagina si dati click pe butonul “Validare”.

In urma click-ului pe butonul “Validare” va aparea un mesaj care va spune ca datele introduse sunt corecte. Dati OK acestui mesaj iar apoi va aparea un alt mesaj care va va solicita atasarea fisierului .zip. Dati OK mesajului, dupa care se va deschide o fereastra in care va trebui sa navigati personal pana la locatia unde este fisierul “Anexe Bilant 31.12.2012.zip”. Selectati fisierul si dati OK, iar apoi totul este in regula.

18 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -
- Advertisement -
error: Conținutul este protejat !!