AcasăGeneralDeclaratia/Formularul 205 - aspecte cu privire la completare si depunere (info oficial...

Declaratia/Formularul 205 – aspecte cu privire la completare si depunere (info oficial 2013)

Va prezentam in cele ce urmeaza un material oficial elaborat de – DGFP Brasov (institutie careia ii multumim pentru ca ne-a dat posibilitatea preluarii materialului) – ce detaliaza aspecte cu privire la completarea si depunerea D 205 – „Declaraie informativ privind impozitul reinut la surs i câtigurile/pierderile realizate, pe beneficiari de venit” .

Speram sa va fie de folos. Materialul se poate descarca si pe PC-urile personale. NU UITATI CA D 205 VA TINE SI LOCUL FISELOR FISCALE INCEPAND DE ANUL TRECUT. UTIL – Declaratia 205 – termen depunere in anul 2013 – CLICK AICI.

NU UITATI SA DATI UN LIKE SI PAGINII NOASTRE DE CLICK AICI – SAU SA VA ABONATI LA NEWSLETTER – VEZI PARTEA DREAPTA LA SECTIUNEA „Aboneaza-te la insemnari”.

4 COMENTARII

  1. am trei persoane care AU FOST NASCUTE INAINTE DE ANUL 1900. CNP-UL INCEPE CU 4(SUNT FEMEI).Ele detin dividente,deci trebuie sa le cuprind in D205.Am verificat cnp-ul si este valid,dar programul de verificare imi da eroare(cnp invalid).Cine ma poate ajuta in acest sens? Programatorii sistemului informatic, zic eu,am trimis e-mail pe site(finante) dar nici un raspuns,desi mi-a dat numar de inregistrare si un mesaj ca voi primii raspuns in trei zile lucratoare.Se apropie cu pasi marunti dar repezi, termenul de depunere a D205 si eu nu pot transmite.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -
- Advertisement -
error: Conținutul este protejat !!