AcasăGeneralSalvati baza de date inainte de dezinstalarea aplicatiei Revisal 5.0.6. si instalarea...

Salvati baza de date inainte de dezinstalarea aplicatiei Revisal 5.0.6. si instalarea Revisal 5.0.8

Pe site-ul ITM Timis a fost postata o precizare, prin care institutia roaga angajatorii sa-si salveze baza de date inainte de dezinstalarea aplicatiei Revisal 5.0.6. si instalarea noii versiuni de Revisal, publicata in data de 06.12.2011.

Pentru a face acest lucru, trebuie sa deschideti Revisal 5.0.6. si sa mergeti la “Instrumente”, in meniul de sus, dupa care dati click pe “Salvare baza de date”. Alegeti folder-ul in care salvati si dati OK. Daca fisierul s-a salvat atunci aplicatia va va da un mesaj in acest sens. In Revisal 5.0.8 – aplicatie aici – veti merge pe “Restaurare baza de date” pentru a reface baza cu angajatorii in noua aplicatie (imaginea de mai jos).

UPDATE – In atentia angajatorilor care au pierdut baza de date Revisal – info actualizat 2013 – CLICK AICI

Recomandam insa sa salvati si fiecare angajator in parte, accesand din meniu “Instrumente”, iar apoi “Export angajator”. Alegeti folder-ul in care salvati si dati OK. Daca fisierul s-a salvat atunci aplicatia va va da un mesaj in acest sens.

IATA MAI JOS SI GHIDUL DE INSTALARE OFICIAL:

Sursa – itmtimis.ro

20 COMENTARII

  1. Si daca m-am bazat pe observatia lor ca baza de date nu va fi alterata? Dar dupa instalarea versiunii 5.0.8 nu mai am nici un angajator/angajat, ce pot face pentru recuperarea datelor?

  2. @danjoe – 🙂
    @anca – mergi la ITM, platesti taxa la ei si iei baza de acolo, asta ca sa nu te apuci sa bagi din nou toti salariatii de mana.

  3. nu este nevoie sa salvati….eu am dezinstalat pur si simplu *am observat ca au ramai in program files niste fisiere)…apoi am instalat 508 si mi-au fost preluate automat toate firmele 🙂 dar….pentru siguranta voastra, salvati :)) ….oricum, cei de la teamnet puteau sa se gandeam la o functie autoupdate a programului…dar daca nu este destul creier……

  4. IMPORTANT !

    Trebuie pastrata calea unde aveam vechiul program Revisal 5.06 , si aleasa exact aceea cand se instaleaza noua versiune Revisal 5.08 .

    Ca sa fiu mai explicit , sa presupunem ca am instalat programul Revisal in directorul Revisal_2011 de pe unitatea D : ( D:\Revisal_2011) .

    Se dezinstaleaza programul prin Control Panel/Add Remove Programs .

    Apoi se instaleaza noua versiune Revisal 5.08 si cand mi se cere sa aleg calea unde se va instala noul program , aplicatia imi sugereaza implicit C:\Program Files…. dar eu voi alege calea D:\Revisal_2011 ( cea veche unde aveam programul inainte) si apoi se continua cu etapele instalarii pana se finalizeaza instalarea propriu zisa .

    Dupa lansarea aplicatiei Revisal 5.08 , instalata ar trebui sa va apara toate datele avute initial ( firme , salariati , contracte …etc ).

    Sper ca nu am fost prea tehnic. 🙂 Succes .

  5. @alex,

    Poate tie ti-a mers actualizarea fara probleme, dar altora nu. Si oricum o salvare nu te costa nimic.

  6. Intradevar nu la toata lumea functioneaza preluarea automata, la mine nu a functionat si am avut mare noroc ca am salvat baza de date inainte.

  7. si daca n-am salvat? pot prelua cea mai recenta transmitere a bazei de date la ITM online? (care oricum este salvata pe partitia C intr un fisier revisal)

  8. Am intampinat o problema: inainte de finalizarea instalarii versiunii 5.0.8 am primit mesajul: actualizarea bazei de date pentru angajatorul ,, x,, a esuat. Am 7 firme, iar pentru toate am primit acelasi mesaj. Ce sa fac? Dupa acest mesaj se continua instalarea, mi se permite accesul in aplicatie…dar… cand vreau sa efectuez o midifcare sau orice alta operatiune primesc mesajul de eroare>,, Could not execute query ,, Ce sa fac???

  9. Anca . Asa ceva mi s-a intamplat si mie . Am dezinstalat , versiunea noua , si am reinstalat-o ,dirijind-o ( a crea calea ) , acolo unde a fost instalata si versiunea veche. Succes !!!!

  10. un ajutor va rog.. nu am mai transmis pana acum online la ITM revisalul . Am dat salvare baza de date pe desktop dar cand a trebuit sa incarc pentru trimitere nu am stiut ce…. pentru ca din folderul format nu stiu ce sa trimit….Scuze sunt putin ilara

  11. fratilor, pentru cei care au probleme cu instalarea revi508. acelasi lucru am patit si eu, adica nu imi prelua baza de date firmei si nici nu ma lasa sa-l preiau manual, pentru ca , confortm instructiunilor date de itm , tr sa apesi butonul de instalare revisal.msi , eu , pana la urma am instalat cu setup.exe si a mers. bafta tuturor.

  12. Dupa niste “mici” probleme cu calculatorul, mai am totusi baza de date salvata inainte de dezarhivarea lui Revisal 506. Am instalat Revisal 508, dar nu stiu cum sa preiau aceasta baza de date. Ma puteti ajuta? Multumesc.

  13. am avut o problema cu pc-ul si a trebuit sa-l reformatez. am reusit sa salvez ultima modificare in revisal in data de 13.08.2012 dar atunci cand dau restaurare baza de date la primul folder imi spune ” Eroare Neprevazuta”,iar la al-2-lea folder imi spune” operatiune realizata” dar nu-mi aduce niciun angajat. Daca nu reusesc sa recuperez baza de date o pot realiza eu de mana? Daca da,atunci din ce moment incep sa bag datele? Am doar 5 angajati si nu mi-e greu sa-i bag de mana dar nu stiu daca trebuie sa-i bag fiecare modificare in parte de cand avem revisalul.
    Va rog daca puteti sa ma ajutati.
    Multumesc anticipat

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -
- Advertisement -
error: Conținutul este protejat !!