AcasăInventariereFormular declaratie ce se da de catre gestionar la inceput de inventariere

Formular declaratie ce se da de catre gestionar la inceput de inventariere

Dupa cum stiti din articolul de ieri – detalii aici – din declaratia scrisa a gestionarului raspunzator de gestiunea bunurilor trebuie sa rezulte o serie de aspecte, drept pentru care va propunem in continuare un model de declaratie gestionar ce cuprinde toate aspectele relatate ieri.

Modelul de declaratie este conform – OMFP nr. 2861 din 9 octombrie 2009text integral – pentru aprobarea normelor privind organizarea si efectuarea inventarierii elementelor de natura activelor, datoriilor si capitalurilor proprii (publicat în MO nr. 704 din 20 octombrie 2009).

Asteptam semnale la comentarii daca am gresit cu ceva.

PENTRU MODEL FORMULAR DECARATIE GESTIONAR ANTERIOR INVENTARIERE – CLICK AICI

PS – PROBABIL VA DERANJEAZA NUMARUL DE RECLAME CE SE AFISEAZA IN ARTICOL, INSA TREBUIE SA VA SPUNEM CA DOAR ASTFEL PUTEM MENTINE GRATUITATEA BLOGULUI. SPERAM CA NE INTELEGETI.

DATI UN LIKE SI PAGINII NOASTRE DE FACEBOOK – CLICK AICI – MULTUMIM ANTICIPAT. SAU VA PUTETI ABONA LA NEWSLETTER ===>>> IN PARTEA DREAPTA, SUB RECLAME.

2 COMENTARII

  1. […] – gestioneaza bunuri si în alte locuri de depozitare; – în afara bunurilor entitatii respective are în gestiune si alte bunuri apartinând tertilor, primite cu sau fara documente; – are plusuri sau lipsuri în gestiune, despre a caror cantitate ori valoare are cunostinta; – are bunuri nereceptionate sau care trebuie expediate (livrate), pentru care s-au întocmit documentele aferente; Formular declaratie ce se da de catre gestionar la inceput de inventariere – click aici […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -
- Advertisement -
error: Conținutul este protejat !!