Din nou performante bune pentru grupul de contabilitate – contacafe_club

0
189

Grupul contabililor – contacafe_club – a inregistrat si in luna noiembrie 2011 o crestere in ceea ce priveste numarul de mesaje postate de membri sai. Astfel, in ultima luna s-au “aruncat” pe grup un numar de 1221 mesaje, in crestere fata de luna noiembrie a anului 2010, cand s-au inregistrat un numar de 723 mesaje.

De regula, in marea majoritate a acestui an, numarul de mesaje din luna l-a depasit pe cel din aceeasi luna din anul anterior. Desigur, performantele nu puteau fii realizate decat cu ajutorul colegilor contabili de acolo, care s-au implicat in fiecare discutie purtata pe grup.

Stim ca poate unii nu au primit raspuns la problemele semnalate acolo, insa ii rugam sa reposteze intrebarile deoarece experienta membrilor creste in fiecare luna si astfel speram ca si intrebarile lor sa gaseasca raspuns.

Nu uitati insa si de celelalte locuri de intalnire (online) ale noastre:

– Pagina noastra de pe Facebook link
– Celalalt grup de pe Yahoo – link
– Grupul de pe LinkedIn – link
– Contul oficial de Twitter al blogului – link
– Grupul “consultant_fiscal” – link

PENTRU CEI CARE VOR SA NE DEVINA COLEGI PE GRUPURI – CLICK PE LINK-URILE DE MAI SUS SI APOI PE JOIN, IAR CEI CARE VOR SA NE DEA LIKE PE PAGINA DE FB – INTRATI PE LINK SI APOI CLICK PE BUTONUL “LIKE”

Articolul precedentCalcul baza indemnizatie concediu medical (model Excel)
Articolul următorSinteza saptamanii 28.11.2011 – 02.12.2011 (articole de urmarit)

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.