Declaratia de mentiuni 096 – model 2011 pentru anularea inregistrarii in scopuri de TVA

1
245

Ordinul preşedintelui Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală nr. 13/2011 pentru aprobarea modelului şi conţinutului formularului (096) aduce un nou model de declaratie, denumita ” Declaraţie de menţiuni privind anularea înregistrării în scopuri de TVA în cazul persoanelor impozabile, înregistrate în scopuri de TVA conform art. 153 din Codul fiscal, care în cursul unui an calendaristic nu depăşesc plafonul de scutire prevăzut la art. 152 din Codul fiscal”.

Practic se va depune de companiile care nu au atins plafonul – detalii – de TVA intr-un an si doresc anularea înregistrării în scopuri de TVA. Modelul il gasiti in continuare. Speram sa va fie de folos.

PENTRU MODELUL DE D 096 – CLICK AICI

PENTRU CEI CARE NU S-AU INSCRIS LA NEWSLETTER – DAR CARE VOR SA FIE LA CURENT CU STIRILE IN DOMENIU – VA PUTETI ABONA LA EL ASTFEL – INTRODUCETI ADRESA DE MAIL IN PARTEA DREAPTA ===> SI APOI CLICK PE “SUBSCRIBE”.

Articolul precedentPrecizari CNPAS privind aplicarea prevederilor Legii nr. 263/2010 privind sistemul unitar de pensii publice
Articolul următorContractul colectiv de munca unic la nivel national pe anii 2011-2014 (text integral)

1 COMENTARIU

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.