Contractul colectiv de munca unic la nivel national pe anii 2011-2014 (text integral)

6
248

Contractul colectiv de munca unic la nivel national pe anii 2011-2014, incheiat conform art. 10 şi 11 din Legea nr. 130/1996, republicată, neînregistrat inca la Ministerul Muncii, Solidarităţii Sociale şi Familiei poate fii descarcat de pe link-ul de mai jos.

Nu uitati si de articolul cu privire la problematica salariului minim pe economie in 2011 – cateva precizari suplimentare de la noi – link – dar si de articolul nostru cu privire la coeficienti salarizare in functie de CCM unic la nivel national – din 2011 – link.

PENTRU A DESCARCA VERSIUNEA INTEGRALA A DOCUMENTULUI – CLICK AICI

PENTRU CEI CARE NU S-AU INSCRIS LA NEWSLETTER – DAR CARE VOR SA FIE LA CURENT CU STIRILE IN DOMENIU – VA PUTETI ABONA LA EL ASTFEL – INTRODUCETI ADRESA DE MAIL IN PARTEA DREAPTA ===> SI APOI CLICK PE “SUBSCRIBE”.

Articolul precedentDeclaratia de mentiuni 096 – model 2011 pentru anularea inregistrarii in scopuri de TVA
Articolul următorCompletarea vectorului fiscal in cazul microintreprinderilor (incepand cu 01.01.2011)

6 COMENTARII

  1. Toate bune cu CCM sindicatele s-au achitat de sarcini! Problema este cine respectă tot ce a fost prevăzut în CCM? Ştiţi oare că salariul în primării şi aparatele de specialitate ale primarilor -Poliţiile Locale -sunt de 500- 630 lei ? Pe noi cine ne reprezintă şefii marilor cartele sindicale care stau la dispoziţia puterii?

  2. contractul colectiv de munca trebuie stiut de catre angajat sau trebuie adus la cunostinta de catre angajator si semnat de catre angajat?in situatia in care contractul colectiv de munca nu a fost semnat de catre angajat ,necunoscand drepturile ce revin din contract angajatul mai poate beneficia de drepturi daca nu a solicitat in tip util?

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.