AcasăCodul munciiModel decizie pentru marirea salariului minim - de depus la ITM incepand...

Model decizie pentru marirea salariului minim – de depus la ITM incepand cu 01.01.2011

Avand in vedere aparitia HG 1193/2010 pentru stabilirea salariului de baza minim brut pe tara garantat in plata – publicata in Monitorul Oficial, Partea I nr. 824 din 9 decembrie 2010 – text integral – incepand cu 01.01.2011 trebuie crescute salariile angajatilor.

In acest sens trebuie depusa la ITM o decizie colectiva de marire a salariilor anagajatilor. Noi am facut un model in acest sens, drept pentru care vi-l propunem si voua. Asteptam si comentarii daca este ceva eronat in model.

PENTRU MODELUL DE DECIZIE – CLICK AICI

UPDATE – MODEL DE DECIZIE CU COLOANA DE CNP-URI INCLUSA – CLICK AICI

PS – semnalati-ne va rugam daca modelul nostru apare si pe alte site-uri fara a se mentiona sursa (adica acest site). Multumim.

8 COMENTARII

  1. Buna ziua,
    Decizia colectiva ar trebui sa contina o coloana cu CNP-ul angajatului, in cazul sunt angajati cu acelasi nume si prenume in societate.

  2. Decizia colectiva si orice alt act ce priveste salariul de la 01.01.2011 nu se mai depun la ITM.ATENTIE. In Ianuarie depunem doar actele privitoare la luna decembrie 2010. E bine sa mai verificam si in ceea ce priveste CCM 2011 sa nu avem si alte surprize….

  3. cand bagati si sporul de stabilitate si cel de penibil? mai asteptam mult pt nedidactic

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -
- Advertisement -
error: Conținutul este protejat !!