AcasăCodul munciiDecizie marire salariu minim angajati – varianta completata cu coloana pentru CNP-uri

Decizie marire salariu minim angajati – varianta completata cu coloana pentru CNP-uri

Pornind de la sugestiile vizitatotorilor blogului, care ne-au atentionat ca modelul de decizie ar trebui sa contina si o coloana cu CNP-ul angajatului, pentru cazul in care sunt si angajati cu acelasi nume si prenume in societate – am creat si un model cu coloana de Cod Numeric Personal inclusa.

Modelul il gasiti ca de fiecare data pe forum-ul contacafe.ro . Speram sa va fie de folos. Daca mai aveti si alte propuneri, „aruncati-le” la comentarii. Pentru varianta fara CNP-uri – click aici .

Pentru modelul cu coloana CNP inclusa – click aici

PENTRU CEI CARE NU S-AU INSCRIS LA NEWSLETTER – DAR CARE VOR SA FIE LA CURENT CU STIRILE IN DOMENIU – VA PUTETI ABONA LA EL ASTFEL – INTRODUCETI ADRESA DE MAIL IN PARTEA DREAPTA ===> SI APOI CLICK PE “SUBSCRIBE”.

8 COMENTARII

  1. mai trebuie adaugata o coloana cu functia fiecarui angajat. nu mi-a primit azi decizia pt ca nu aveam aceasta coloana.

  2. am fost la itm bucuresti, de la podul marasesti, care pur si simplu si-au batut joc de mine. ieri mi-au zis sa adaug coloana pt functii si azi ca nu se mai primeste nimic cu data de 01.01.2011 si totul ramane la nivel de unitate. nu a stiut nimeni sa imi raspunda de ce m-au mai pus ieri sa muncesc la acea coloana pana seara si azi sa fug intr-un suflet. in fine…. asa ca nu va mai agitati sa le depuneti

  3. Buna ziua,

    As dori sa stiu ce pot face in cazul in care sunt in posesia DEMISIEI si DECIZIEI DE INCETARE A CONTRACTULUI DE MUNCA semnate de angajator, dar firma de contabilitate care prelua toate documentele firmei angajatoare nu mai deserveste (din motive subiective) interesele acesteia. Prin urmare aceste documente nu sunt inregistrate nicaieri.
    Am nevoie de aceste acte pentru o noua angajere dar nu stiu in ce masura sunt valabile daca nu sunt inregistrate la ITM.

    Multumesc

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -
- Advertisement -
error: Conținutul este protejat !!