AcasăDeclaratii fiscaleData de 15.11.2010 este termen pentru urmatoarele obligatii (D 390 si impozit...

Data de 15.11.2010 este termen pentru urmatoarele obligatii (D 390 si impozit agricole)

Data de 15.11.2010 este termen pentru urmatoarele obligatii:

D 390 – pentru cei care au efectuat in luna octombrie 2010 livrări intracomunitare scutite de taxă, achiziţii intracomunitare de bunuri, livrări de bunuri în cadrul unei operaţiuni triunghiulare precum şi prestări/achiziţii intracomunitare de servicii, că au obligaţia declarării acestor operaţiuni.

Obligaţia este reglementată de art. 156 (indice 4) din Legea nr. 571/2003 privind Codul Fiscal, cu modificările şi completările ulterioare si de OPANAF nr. 76/2010 – link.

APLICATIE PENTRU GENERARE D 390 – CLICK AICI

INFO UTIL D 390AICI SI AICI

Plata diferenţei de 50% din impozitul pe venitul din activităţile agricole (a doua rată) – de catre contribuabilii care desfăşoară anumite activităţi agricole: cultivarea şi valorificarea florilor, legumelor şi zarzavaturilor, în sere şi în solarii special destinate acestor scopuri şi/sau în sistem irigat, a arbuştilor, plantelor decorative şi ciupercilor, precum şi din exploatarea pepinierelor viticole şi pomicole şi altele asemenea.

Neplata la termenul legal atrage majorări de întârziere de 0,1% pentru fiecare zi de întarziere, calculate începând cu ziua imediat următoare termenului de scadenţă şi până la data stingerii sumei datorate, inclusiv.via

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -
- Advertisement -
error: Conținutul este protejat !!