Data de 15.11.2010 este termen pentru urmatoarele obligatii (D 390 si impozit agricole)

0
175

Data de 15.11.2010 este termen pentru urmatoarele obligatii:

D 390 – pentru cei care au efectuat in luna octombrie 2010 livrări intracomunitare scutite de taxă, achiziţii intracomunitare de bunuri, livrări de bunuri în cadrul unei operaţiuni triunghiulare precum şi prestări/achiziţii intracomunitare de servicii, că au obligaţia declarării acestor operaţiuni.

Obligaţia este reglementată de art. 156 (indice 4) din Legea nr. 571/2003 privind Codul Fiscal, cu modificările şi completările ulterioare si de OPANAF nr. 76/2010 – link.

APLICATIE PENTRU GENERARE D 390 – CLICK AICI

INFO UTIL D 390AICI SI AICI

Plata diferenţei de 50% din impozitul pe venitul din activităţile agricole (a doua rată) – de catre contribuabilii care desfăşoară anumite activităţi agricole: cultivarea şi valorificarea florilor, legumelor şi zarzavaturilor, în sere şi în solarii special destinate acestor scopuri şi/sau în sistem irigat, a arbuştilor, plantelor decorative şi ciupercilor, precum şi din exploatarea pepinierelor viticole şi pomicole şi altele asemenea.

Neplata la termenul legal atrage majorări de întârziere de 0,1% pentru fiecare zi de întarziere, calculate începând cu ziua imediat următoare termenului de scadenţă şi până la data stingerii sumei datorate, inclusiv.via

Articolul precedentInregistrarea fiscala a persoanelor fizice care exercita profesii libere
Articolul următorSet de intrebari privind sustinerea testului organizat in vederea inscrierii in GEJ

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.