Actualizarea nomenclatorului COR pentru registrul electronic de evidenta a salariatilor (REVISAL) in 07.09.2010

3
191

Inspecţia Muncii a pus la dispoziţia angajatorilor un patch de actualizare a versiunii curente (v 2.0.6) a aplicaţiei ReviSal, prin intermediul căruia se actualizează nomenclatorul Clasificării Ocupaţiilor din România integrat în aplicaţie, conform Ordinului nr. 1.365 din 21 iunie 2010 – link – privind completarea Clasificării ocupaţiilor din România, emis de Ministerul Muncii, Familiei şi Protecţiei Sociale, publicat în Monitorul Oficial nr. 447 din 1 iulie 2010 şi nomenclatorului COR (il gasiti aici pe cel incepand cu septembrie 2010 – LINK ) publicat pe site-ul Ministerului Muncii Familiei şi Protecţiei Sociale.

Pentru corecta instalare a patch-ului şi utilizarea corespunzătoare a aplicaţiei Revisal actualizate, se recomandă parcurgerea în prealabil a ghidului de instalare şi utilizare – link.

– Patch ReviSal.KB.206.006 (pentru Windows XP / 2000 / 98) – click aici
– Ghid de instalare şi utilizare (format .pdf – Adobe Reader) – click aici

Angajatorii care utilizează aplicaţii informatice proprii trebuie să respecte specificaţiile actualizate privind structura şi formatul de fişier care trebuie transmis la inspectoratul teritorial de muncă. Implementarea versiunii actualizate a nomenclatorului COR nu afectează principiile de generare a fişierului care trebuie transmis, ci doar adaugă o regulă de identificare a noilor coduri de ocupaţii, astfel încât să poată fi corect identificate la preluare. Documentaţia, revizuită şi completată ca urmare a actualizării nomenclatorului COR, poate fi descărcată prin accesarea legăturii:

Formatul de fişier şi Structura de fişier actualizate (format .pdf – Adobe Reader) – link

3 COMENTARII

  1. […] Actualizarea nomenclatorului COR pentru registrul electronic de evidenta a salariatilor (REVISAL) in… Wed Sep 08, 2010 16:23 pm Inspecţia Muncii a pus la dispoziţia angajatorilor un patch de actualizare a versiunii curente (v 2.0.6) a aplicaţiei ReviSal, prin intermediul căruia se actualizează nomenclatorul Clasificării Ocupaţiilor din România integrat în aplicaţie, conform Ordinului nr. 1.365 din 21 iunie 2010 privind completarea Clasificării ocupaţiilor din România, emis de Ministerul Muncii, Familiei şi Protecţiei Sociale, publicat […] […]

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.