AcasăDeclaratii salariatiAplicatia Declsom2010b (pentru declaratiile la ANOFM) a ajuns la versiunea 10.7.5

Aplicatia Declsom2010b (pentru declaratiile la ANOFM) a ajuns la versiunea 10.7.5

Aceasta noua versiune se instaleaza implicit intr-un director nou (Declsom2010b) fara a afecta, deci, declaratiile create cu versiunile anterioare. Este un kit complet care optimizeaza versiunea anterioara si implementeaza prevederile OUG 13/2010.

Practic, noutatea vine prin introducerea rubricii “Tip asigurat pentru scutire contributie angajator – (TASCA)”, care se completeaza cu:
1 daca pentru asiguratul obligatoriu, prin efectul legii, in sistemul asigurarilor pentru somaj angajatorul nu este scutit de plata contributiei datorate de angajator la bugetul asigurarilor pentru somaj, in temeiul Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 13/2010;
2 daca pentru asiguratul obligatoriu, prin efectul legii, in sistemul asigurarilor pentru somaj angajatorul este scutit de plata contributiei datorate de angajator la bugetul asigurarilor pentru somaj, in temeiul Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 13/2010.

ORDINUL CE A CAUZAT ACEASTA MODIFICARE IL GASITI AICI – LINK

Pentru preluarea unei declaratii din versiunea anterioara se foloseste doar optiunea din meniu : “Preluare declaratii cu structura noua din 2010”. Nu copiati in directorul nou creat tabelele cu declaratiile din versiunile anterioare; preluarea se face numai cu optiunea din meniu.

Pentru a descarca aplicatia:
click aici (format .zip)
click aici – pagina oficiala

2 COMENTARII

  1. […] Aplicatia Declsom2010b (pentru declaratiile la ANOFM) a ajuns la versiunea 10.7.5 Thu Aug 19, 2010 14:38 pm Aceasta noua versiune se instaleaza implicit intr-un director nou (Declsom2010b) fara a afecta, deci, declaratiile create cu versiunile anterioare. Este un kit complet care optimizeaza versiunea anterioara si implementeaza prevederile OUG 13/2010. Practic, noutatea vine prin introducerea rubricii “Tip asigurat pentru scutire contributie angajator – (TASCA)”, care se completeaza cu: – 1 daca pentru asiguratul […] […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -
- Advertisement -
error: Conținutul este protejat !!