AcasăGeneralActualizare REVISAL 2010 - modificare nomenclator COR aplicatie

Actualizare REVISAL 2010 – modificare nomenclator COR aplicatie

Inspecţia Muncii a pus la dispoziţia angajatorilor un patch de actualizare a versiunii curente (v 2.0.6) a aplicaţiei ReviSal, prin intermediul căruia se actualizează nomenclatorul Clasificării Ocupaţiilor din România, conform versiunii publicate în luna ianuarie 2010 pe site-ul Ministerului Muncii Familiei şi Protecţiei Sociale (versiunea noua – click aici).

Pentru corecta instalare a patch-ului şi utilizarea corespunzătoare a aplicaţiei Revisal actualizate, se recomandă parcurgerea în prealabil a ghidului de instalare şi utilizare – link.

UPDATE – ACTUALIZARE REVISAL IN SEPTEMBRIE 2010 – CLICK AICI

– Patch ReviSal.KB.206.005 (pentru Windows XP / 2000 / 98) – click aici
– Ghid de instalare şi utilizare (format .pdf – Adobe Reader) – click aici

Angajatorii care utilizează aplicaţii informatice proprii trebuie să respecte specificaţiile actualizate privind structura şi formatul de fişier care trebuie transmis la inspectoratul teritorial de muncă. Implementarea versiunii actualizate a nomenclatorului COR nu afectează principiile de generare a fişierului care trebuie transmis, ci doar adaugă o regulă de identificare a noilor coduri de ocupaţii, astfel încât să poată fi corect identificate la preluare. Documentaţia, revizuită şi completată ca urmare a actualizării nomenclatorului COR, poate fi descărcată prin accesarea legăturii – Formatul de fişier şi Structura de fişier actualizate (format .pdf – Adobe Reader) il gasiti aici – link

INFO UTIL NOILE MODIFICARI REVISALLINK (unde gasiti si link catre aplicatia originala a REVISAL)

MODEL ADRESA DE INAINTARE REVISAL CATRE ITMCLICK AICI

Consultati si pagina oficiala daca aveti nelamuriri – link

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -
- Advertisement -
error: Conținutul este protejat !!