Situatii cu termen de depunere 25.09.2009

0
144

Data de 25.09.2009 constituie termen final pentru urmatoarele:

– Depunerea situaţiei centralizatoare privind achiziţiile şi livrările de produse accizabile, de catre operatorii inregistraţi şi neinregistraţi, precum şi reprezentanţii fiscali implicaţi n comercializarea produselor accizabile (C.F. art. 192(10))
– Depunerea situaţiei privind modul de valorificare a alcoolului şi distilatelor pentru luna precedentă, de catre antrepozitarii autorizaţi pentru producţie şi importatorii de alcool şi de distilate (C.F. art. 237)
– Declararea impozitului pe ţiţeiul de producţie internă pentru luna precedentă, de catre orice operator economic, plătitor de impozit la ţiţeiul din producţia internă, care are obligaţia de a depune la autoritatea fiscală competentă o declaraţie de impozit pentru fiecare lună, indiferent dacă se datorează sau nu plata impozitului pentru luna respectivă (C.F.art. 217)
– Depunerea situaţiei privind operaţiunile desfăşurate in antrepozitul fiscal de producţie de alcool şi băuturi spirtoase, de catre antrepozitarii autorizaţi pentru producţie ( C.F. art. 197)

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.