Termene importante declaratii – pentru 30.04.2009

0
165

Iata ce trebuie avut in vedere:

– depunerea Decontului privind accizele pentru anul precedent – Formular 120 – de catre operatorii economici plătitori de accize (cf. C.F. art. 219, OPANAF 101/2008)

Formularul 120 – se completează de către plătitorii de accize și se depune anual, până la data de 30 aprilie a anului următor celui de raportare, la organul fiscal în a cărui rază teritorială plătitorul își are domiciliul fiscal sau la care este luat în evidența fiscală, după caz.

MODEL SI INSTRUCTIUNI 120LINK

– depunerea Decontului privind impozitul la ţiţeiul din producţia internă pentru anul precedent – Formular 130 – de catre operatorii economici plătitori de accize şi de impozit la ţiţeiul din producţia internă (cf. C.F. art. 219, OPANAF 101/2008)

Formularul 130 – Se completează şi se depune anual, de către plătitorii de impozit la ţiţeiul şi la gazele naturale din producţia internă, până la data de 30 aprilie a anului următor celui de raportare.
Decontul privind impozitul la ţiţeiul şi la gazele naturale din producţia internă se depune în format electronic la unitatea fiscală în a cărei rază teritorială plătitorul îşi are domiciliul fiscal sau acesta este luat în evidenţa fiscală, după caz.

MODEL SI INSTRUCTIUNI 130LINK

sursa – anaf.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.