AcasăNewsAu fost elaborate normele metodologice de aplicare a impozitului forfetar

Au fost elaborate normele metodologice de aplicare a impozitului forfetar

Se pare ca Ministerul Finantelor Publice a elaborat deja normele metodologice de aplicare a impozitului forfetar, adica cele pentru Ordonanţa de Urgenţă a Guvernului nr. 34/2009 – link document integral – cu privire la rectificarea bugetară pe anul 2009 şi reglementarea unor măsuri financiar-fiscale (publicată în Monitorul Oficial nr. 249 din 14 aprilie 2009).

Din ultimele declaratii ale ministrului Gheorghe Pogea reiese ca luni vor avea ceva discutii cu asociatiile patronale si cu sindicatele.

Oricum vad ca si aceste norme de aplicare sunt pastrate tot pentru intalnirile cu aceia cu care s-a discutat si despre proiectul de OUG 34/2009, iar ele nu sunt puse si pe un site oficial pentru a fi consultate si de catre alte SC care nu sunt afiliate la asemenea asociatii.
Iar daca este sa ne luam dupa “succesele” asociatiilor patronale si sindicatelor din ultimele discutii (odata cu proiectul privind forfetarul) atunci e clar ca tot statul o sa-si impuna proiectul (fara sa fie stresat de comentarii din partea cuiva).

sursa – via

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -
- Advertisement -
error: Conținutul este protejat !!