AcasăGeneralCADOU SPECIAL (de Ziua Contabilului) - un sistem informatic complet care sa...

CADOU SPECIAL (de Ziua Contabilului) – un sistem informatic complet care sa te ajute sa câștigi timp si mai ales, liniște!

NextUp te susține activ și vine în ajutorul tău, să îți ușureze munca titanica pe care o depui zi de zi. Așa că de ziua ta, NextUp te susține concret, cu un cadou special. De ziua ta, draga contabil, NextUp iti face cadou un sistem informatic complet care sa te ajute sa castigi timp si mai ales, liniste!

Ce include pachetul :

CONTA: o multitudine de functionalitati utile, declaratii, rapoarte pentru cleintii tai, tool-uri de import.
GESTIUNE: functionalitati utile dar mai ales posibilitatea de a lucra cu documente, pe langa note contabile, mai ales pentru clientii tai care raporteaza SAF-T.
IMOBILIZARI: pentru ca acum raportarile lunare catre stat includ si tranzactii si informatii legate de mijloacele fixe.

Adica tot ce ai nevoie pentru a-ti desfasura activitatea in mod profesionist.🤝🏻 NextUp iti da softul, iar tu acoperi doar abonamentul anual. 🤝🏻Abonamentul acopera actualizarea soft-ului in functie de modificarile legislative despre care stim cu totii ca apar tot mai des.

GRABESTE-TE – Cere mai multe informatii inca de pe acum – CLICK AICISUNA PE CEI DE LA NextUp – 021/9341 – Ai doar 3 zile la dispozitie sa profiti de ocazie: 20, 21 si 22 SeptembrieNu uita ca poți intra pe site-ul – NextUp – să afli mai multe.LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -
- Advertisement -
NextUp te susține activ și vine în ajutorul tău, să îți ușureze munca titanica pe care o depui zi de zi. Așa că de ziua ta, NextUp te susține concret, cu un cadou special. De ziua ta, draga contabil, NextUp iti...CADOU SPECIAL (de Ziua Contabilului) - un sistem informatic complet care sa te ajute sa câștigi timp si mai ales, liniște!
error: Conținutul este protejat !!