Crăciun Fericit și Sărbători Fericite! – de la noi, pentru toți … multă sănătate, liniște, fericire maximă și toate cele bune

0
682

Crăciun Fericit alaturi de cei dragi, bucurie în suflet, bucate gustoase pe masa și mulți colindători sa va vestească Nașterea Domnului.

Va dorim din toată inima, sa vi se împlinească toate dorințele și sa fiți sănătoși și liniștiți!

Mulțumim din suflet tuturor pentru susținerea din 2021, pentru popularizarea postărilor noastre in acest an, mulțumim tuturor instituțiilor publice care ne-au permis preluarea informațiilor de pe site-urile proprii, mulțumim colegilor care ne-au furnizat informații și modele utile. Va dorim tuturor multa sănătate – in 2022 – dar si tot timpul.

Crăciun Fericit și Sărbători Fericite!

Cu colinde de Crăciun, va dorim un an mai bun, și cu dragoste creștina sa primiți în dar lumina, zurgălăi de flori de gheata sa va bucure de viata, mult noroc sa aveți în toate, La Multi Ani cu sănătate!

9u24gj

REVEDEȚI PREZENTAREA
Contabilitate
Articolul precedentModel „Lista de inventariere a creanțelor” – util pentru dosar inventariere anuală la 31.12.2021 (gratuit, editabil)
Articolul următorDecizie internă privind programarea (planificarea) concediilor de odihnă pe anul 2022 – gratuit, editabil și actualizat (model 2021)
craciun-fericit-si-sarbatori-fericite-de-la-noi-pentru-toti-multa-sanatate-liniste-fericire-maxima-si-toate-cele-buneCrăciun Fericit alaturi de cei dragi, bucurie în suflet, bucate gustoase pe masa și mulți colindători sa va vestească Nașterea Domnului. Va dorim din toată inima, sa vi se împlinească toate dorințele și sa fiți sănătoși și liniștiți! ...

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.