NEWS – portalul ANAF pune la dispoziția contribuabililor sistemul electronic One Stop Shop (OSS)

0
783

În vederea implementării pachetului TVA privind comerțul electronic, a devenit operațional sistemul electronic One Stop Shop (Regimul special de TVA). Sistemul facilitează companiilor înregistrarea și declararea electronică, precum și plata TVA aferentă anumitor categorii de bunuri și servicii, în comerțul transfrontalier Business-to-Consumer (B2C).

Ghidul One Stop Shop Guide to the VAT One Stop Shop este disponibil în limba engleză pe site-ul Comisiei Europene – sau se poate descarca de aici – CLICK PE LINK.

ABONEAZA-TE LA NOUL NOSTRU CANAL DE YOUTUBE ✅ – click aici – DUPA CARE DAI CLICK PE „SUBSCRIBE” SI APOI PE CLOPOTEL. MULTUMIM!

În perioada următoare documentul va fi disponibil și în limba română.

Sursa (cu multumiri) – AJFP Dambovita

IMPORTANT – CLICK PE CLOPOȚELUL ROSU DIN COLTUL ECRANULUI (STÂNGA JOS), SAU TE ROG SA DAI ACCEPT IN FEREASTRA CE APARE LA INTRAREA PE SITE – SI ABONEAZĂ-TE LA NOTIFICĂRI. DE CÂTE ORI PUBLICAM CEVA, AJUNGE MAI REPEDE LA TINE DECÂT LA CEI CARE NU SUNT ABONAȚI. PENTRU ABONARE LA NEWSLETTER – CLICK AICI

REVEDEȚI PREZENTAREA
Taxa pe Valoare Adaugata
Articolul precedentCe modificari a adus OMF nr. 741/2021 – asupra OMF nr. 101/2016 si OMF nr. 105/2016 (info oficial ANAF)
Articolul următorInformare ITM – controale pe perioada iulie 2021 – 09.09.2021 (pe tematica „temperaturi extreme”)
news-portalul-anaf-pune-la-dispozitia-contribuabililor-sistemul-electronic-one-stop-shop-ossÎn vederea implementării pachetului TVA privind comerțul electronic, a devenit operațional sistemul electronic One Stop Shop (Regimul special de TVA). Sistemul facilitează companiilor înregistrarea și declararea electronică, precum și plata TVA aferentă anumitor categorii de bunuri și servicii, în comerțul transfrontalier Business-to-Consumer (B2C). Ghidul One...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.