AcasăMicrointreprinderiOpțiunea de a aplica prevederile referitoare la impozit pe profit - in...

Opțiunea de a aplica prevederile referitoare la impozit pe profit – in cazul unei microîntreprinderi (oficial ANAF)

Intrebare – O microintreprindere poate opta pentru aplicarea prevederilor referitoare la impozitul pe profit?

Raspuns

O microîntreprindere care are un capital social subscris de cel puțin 45.000 lei și are cel puțin 2 salariați poate opta, o singură dată, să aplice prevederile referitoare la impozitul pe profit începând cu trimestrul în care aceste condiții sunt îndeplinite cumulativ, opțiunea fiind definitivă.

ABONEAZA-TE LA NOUL NOSTRU CANAL DE YOUTUBE ✅ – click aici – DUPA CARE DAI CLICK PE „SUBSCRIBE” SI APOI PE CLOPOTEL. MULTUMIM!

Baza legala

– Legea nr 227 / 2015 articolul 47 alin.(1), art. 48 alin.(3^1)

IMPORTANT – CLICK PE CLOPOȚELUL ROSU DIN COLTUL ECRANULUI (STÂNGA JOS), SAU TE ROG SA DAI ACCEPT IN FEREASTRA CE APARE LA INTRAREA PE SITE – SI ABONEAZĂ-TE LA NOTIFICĂRI. DE CÂTE ORI PUBLICAM CEVA, AJUNGE MAI REPEDE LA TINE DECÂT LA CEI CARE NU SUNT ABONAȚI. PENTRU ABONARE LA NEWSLETTER – CLICK AICI

SURSA – ANAF.RO – Speta publicata la data 17.03.2021

🔍 ATENTIE – începând cu data de 03 iunie 2021, noutăți la obligația de declarare a numerarului însoțit și neînsoțit în valoare de 10 000 EUR sau mai mult 🔍 – CLICK AICI

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -
- Advertisement -
Intrebare - O microintreprindere poate opta pentru aplicarea prevederilor referitoare la impozitul pe profit? Raspuns O microîntreprindere care are un capital social subscris de cel puțin 45.000 lei și are cel puțin 2 salariați poate opta, o singură dată, să...Opțiunea de a aplica prevederile referitoare la impozit pe profit - in cazul unei microîntreprinderi (oficial ANAF)
error: Conținutul este protejat !!