AcasăCodul munciiANOFM (oficial) - angajatorii sunt obligați sa anunțe locurile de munca vacante...

ANOFM (oficial) – angajatorii sunt obligați sa anunțe locurile de munca vacante si ocuparea acestora. Model 2021 pentru Anexa1A si Anexa1B.

Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă reamintește si in acest an, tuturor angajatorilor (persoane fizice/juridice de drept public sau privat) că, potrivit art. 10 din Legea nr. 76/2002 privind sistemul asigurărilor pentru şomaj şi stimularea ocupării forţei de muncă, au obligația de a comunica agențiilor județene pentru ocuparea forței de muncă (AJOFM) toate locurile de muncă vacante, în termen de 5 zile lucrătoare de la vacantarea acestora.

Avand in vedere cele de mai sus, iata modelele de formulare puse la dispozitie de institutie, pentru indeplinirea acestor obligatii.

ABONEAZA-TE LA NOUL NOSTRU CANAL DE YOUTUBE ✅ – click aici – DUPA CARE DAI CLICK PE „SUBSCRIBE” SI APOI PE CLOPOTEL. MULTUMIM!

🎯 PENTRU MODEL (2021) COMUNICARE PRIVIND LOCURILE de MUNCĂ DECLARATE VACANTE (ANEXA 1A) 🎯 – CLICK AICI

👉 PENTRU MODEL (2021) COMUNICARE PRIVIND OCUPAREA LOCURILOR DE MUNCĂ DECLARATE VACANTE (ANEXA 1B) 👉 – CLICK AICI

IMPORTANT – CLICK PE CLOPOȚELUL ROSU DIN COLTUL ECRANULUI (STÂNGA JOS), SAU TE ROG SA DAI ACCEPT IN FEREASTRA CE APARE LA INTRAREA PE SITE – SI ABONEAZĂ-TE LA NOTIFICĂRI. DE CÂTE ORI PUBLICAM CEVA, AJUNGE MAI REPEDE LA TINE DECÂT LA CEI CARE NU SUNT ABONAȚI. PENTRU ABONARE LA NEWSLETTER – CLICK AICI

1 COMENTARIU

  1. […] 1 – Rezultatele evaluarii anuale a salariatului – model fisa evaluare aici 2 – Adeverinte de vechime eliberate – model adeverinta vechime (oficiala) – alte detalii aici – LINK. 3 – Adeverinte de venit eliberate (avand in vedere ca nu mai exista fise fiscale) – model util aici 4 – Alte documente rezultate din relatia dintre angajat si angajator 5- Dovanda comunicarii „Locurilor de munca vacante” si a comunicarii „Ocuparii Locurilor de munca vacante” – detalii si modele aici […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -
- Advertisement -
Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă reamintește si in acest an, tuturor angajatorilor (persoane fizice/juridice de drept public sau privat) că, potrivit art. 10 din Legea nr. 76/2002 privind sistemul asigurărilor pentru şomaj şi stimularea ocupării forţei de muncă, au obligația de a...ANOFM (oficial) - angajatorii sunt obligați sa anunțe locurile de munca vacante si ocuparea acestora. Model 2021 pentru Anexa1A si Anexa1B.
error: Conținutul este protejat !!