AcasăNewsTutorial privind introducerea solicitării pentru măsura 2 - Granturi pentru capital de...

Tutorial privind introducerea solicitării pentru măsura 2 – Granturi pentru capital de lucru (oficial MEEMA)

AVAND IN VEDERE CA lansarea etapei de înscriere în cadrul măsurii 2 “Granturi pentru capital de lucru” din cadrul schemei de ajutor de stat instituită prin Ordonanța de Urgență nr. 130 din 31 iulie 2020 – privind unele măsuri pentru acordarea de sprijin financiar din fonduri externe nerambursabile, aferente Programului operațional Competitivitate 2014-2020, în contextul crizei provocate de COVID-19 – SE VA REALIZA ÎNCEPÂND DE JOI, 22 OCTOMBRIE 2020, ora 10.00detalii aici – MEEMA vine cu un „Tutorial privind introducerea solicitarii pentru măsura 2 – Granturi pentru capital de lucru”.

ABONEAZA-TE LA NOUL NOSTRU CANAL DE YOUTUBE ✅ – click aici – DUPA CARE DAI CLICK PE „SUBSCRIBE” SI APOI PE CLOPOTEL. MULTUMIM!

🔍 Acesta se poate descarca/accesa de aici – click aici

IMPORTANT – CLICK PE CLOPOȚELUL ROSU DIN COLTUL ECRANULUI (STÂNGA JOS), SAU TE ROG SA DAI ACCEPT IN FEREASTRA CE APARE LA INTRAREA PE SITE – SI ABONEAZĂ-TE LA NOTIFICĂRI. DE CÂTE ORI PUBLICAM CEVA, AJUNGE MAI REPEDE LA TINE DECÂT LA CEI CARE NU SUNT ABONAȚI. PENTRU ABONARE LA NEWSLETTER – CLICK AICI

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -
- Advertisement -
AVAND IN VEDERE CA lansarea etapei de înscriere în cadrul măsurii 2 “Granturi pentru capital de lucru” din cadrul schemei de ajutor de stat instituită prin Ordonanța de Urgență nr. 130 din 31 iulie 2020 - privind unele măsuri pentru acordarea de sprijin financiar...Tutorial privind introducerea solicitării pentru măsura 2 - Granturi pentru capital de lucru (oficial MEEMA)
error: Conținutul este protejat !!