AcasăNewsANUNȚ IMPORTANT! CLARIFICĂRI CU PRIVIRE LA GRANTURILE PENTRU CAPITAL DE LUCRU (oficial...

ANUNȚ IMPORTANT! CLARIFICĂRI CU PRIVIRE LA GRANTURILE PENTRU CAPITAL DE LUCRU (oficial – Revisal)

MEEMA vine cu clarificări in ceea ce priveste Extrasul Revisal – Documentul se introduce în secțiunea de ”DOCUMENTE ATAȘATE” și trebuie emis cu MAXIM 24 de ore ÎNAINTEA ÎNSCRIERII – ETAPA DE ÎNSCRIERE SE LANSEAZĂ JOI, 22 OCTOMBRIE, ORA 10.00.

🎯 Întreprinderile care nu au angajați, prin urmare, nici cont în REVISAL, vor încărca o declarație în format PDF privind imposibilitatea încărcării extrasului REVISAL.

ABONEAZA-TE LA NOUL NOSTRU CANAL DE YOUTUBE ✅ – click aici – DUPA CARE DAI CLICK PE “SUBSCRIBE” SI APOI PE CLOPOTEL. MULTUMIM!

👉 Declarația nu are model predefinit și va fi semnata olograf de către reprezentantul legal. Dacă semnătura electronică cu care se încarcă documentele aparține reprezentantului legal, declarația va fi semnata electronic de către reprezentantul legal. Dacă semnătura electronică aparține unui împuternicit, declarația va fi semnată olograf de către reprezentantul legal și electronic de către împuternicit.

IMPORTANT – CLICK PE CLOPOȚELUL ROSU DIN COLTUL ECRANULUI (STÂNGA JOS), SAU TE ROG SA DAI ACCEPT IN FEREASTRA CE APARE LA INTRAREA PE SITE – SI ABONEAZĂ-TE LA NOTIFICĂRI. DE CÂTE ORI PUBLICAM CEVA, AJUNGE MAI REPEDE LA TINE DECÂT LA CEI CARE NU SUNT ABONAȚI. PENTRU ABONARE LA NEWSLETTER – CLICK AICI

🔍 ALTE ARTICOLE UTILE: 🔍

🔵 – Tutorial privind introducerea solicitării pentru măsura 2 – Granturi pentru capital de lucru (oficial MEEMA) – CLICK AICI
🔵 – MEEMA anunță că începând de joi, 22 octombrie, ora 10.00 pot fi accesate granturile pentru capital de lucru – detalii aici

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -
- Advertisement -
MEEMA vine cu clarificări in ceea ce priveste Extrasul Revisal - Documentul se introduce în secțiunea de ”DOCUMENTE ATAȘATE” și trebuie emis cu MAXIM 24 de ore ÎNAINTEA ÎNSCRIERII – ETAPA DE ÎNSCRIERE SE LANSEAZĂ JOI, 22 OCTOMBRIE, ORA 10.00. 🎯 Întreprinderile care...ANUNȚ IMPORTANT! CLARIFICĂRI CU PRIVIRE LA GRANTURILE PENTRU CAPITAL DE LUCRU (oficial - Revisal)
error: Conținutul este protejat !!